Dragoș Pîslaru: Nu voi participa la aceste alegeri parlamentare

Dragoș Pîslaru: Nu voi participa la aceste alegeri parlamentare

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru, a declarat joi că nu va participa la alegerile parlamentare și că, deși a primit invitații "extrem de onorante", a ales să ducă la capăt proiectele începute la minister.

 "Am auzit în ultima vreme de o întreagă pleiadă de interpretări și care m-au plasat politic într-o parte sau în alta a spectrului. Vestea este destul de clară: nu voi participa la aceste alegeri parlamentare", a spus Dragoș Pîslaru, prezent la a XXI-a ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenții din Capitală.

Ministrul a subliniat că a venit ca parte a unui proiect, a unui Guvern care și-a planificat un program ambițios, iar la Ministerul Muncii a propus reforme de substanță și că misiunea sa este să se ocupe de reformele începute.

"Eu consider că am primit niște invitații extrem de onorante de a mă implica în viața politică. Am avut de pus în balanță a-mi termina proiectele cu care am început, a-mi face treaba într-un mod profesionist și a duce la capăt proiecte dificile. Nu uitați că suntem în plină derulare a discuțiilor pe legea salarizării unitare, avem o dezbatere care va fi destul de aprigă spre sfârșitul anului pe salariul minim și noul nivel, avem o întreagă reformă pe care am propus-o pe partea de asistență socială, de trecere dinspre un pachet de beneficii pasiv către servicii active și aici cadrul normativ este unul complex și avem o serie întreagă de proiecte normative pe care trebuie să le punem în practică și acest lucru nu este o contrareacție la politică", a explicat Dragoș Pîslaru.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…