Dragoș Pîslaru: Nu voi participa la aceste alegeri parlamentare

Dragoș Pîslaru: Nu voi participa la aceste alegeri parlamentare

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Dragoș Pîslaru, a declarat joi că nu va participa la alegerile parlamentare și că, deși a primit invitații "extrem de onorante", a ales să ducă la capăt proiectele începute la minister.

 "Am auzit în ultima vreme de o întreagă pleiadă de interpretări și care m-au plasat politic într-o parte sau în alta a spectrului. Vestea este destul de clară: nu voi participa la aceste alegeri parlamentare", a spus Dragoș Pîslaru, prezent la a XXI-a ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenții din Capitală.

Ministrul a subliniat că a venit ca parte a unui proiect, a unui Guvern care și-a planificat un program ambițios, iar la Ministerul Muncii a propus reforme de substanță și că misiunea sa este să se ocupe de reformele începute.

"Eu consider că am primit niște invitații extrem de onorante de a mă implica în viața politică. Am avut de pus în balanță a-mi termina proiectele cu care am început, a-mi face treaba într-un mod profesionist și a duce la capăt proiecte dificile. Nu uitați că suntem în plină derulare a discuțiilor pe legea salarizării unitare, avem o dezbatere care va fi destul de aprigă spre sfârșitul anului pe salariul minim și noul nivel, avem o întreagă reformă pe care am propus-o pe partea de asistență socială, de trecere dinspre un pachet de beneficii pasiv către servicii active și aici cadrul normativ este unul complex și avem o serie întreagă de proiecte normative pe care trebuie să le punem în practică și acest lucru nu este o contrareacție la politică", a explicat Dragoș Pîslaru.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ministrul Energiei, despre noul ordin ANRE: Omul nu se mai înghesuie la ghișeu, îi vine acasă factura pe ianua…

2 Navalnîi prezintă imagini cu "palatul lui Vladimir Putin": 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 d…

3 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

4 Activistul de mediu Daniel Bodnar a suferit un grav accident rutier. Medicii spun că nu-şi poate simţi picioar…

5 Un agent de la Penitenciarul Rahova, prins în flagrant de DNA când lua 10.000 de euro mită. În schimb, trebuia…