Dragostea excentrică dintre o văduvă bogată și un meșter fără adăpost. Sfârșitul dramatic al poveștii

Dragostea excentrică dintre o văduvă bogată și un meșter fără adăpost. Sfârșitul dramatic al poveștii

Dragoste adevărată sau... întunecată? Carolyn Holland, o văduvă bogată în vârstă de 80 de ani, locuia în pitorescul oraș Cayucos din California, la malul mării, când l-a întâlnit pe David Foute, un mester cu 23 de ani mai tânăr decât ea.

Carolyn Holland și David Foute FOTO BBC News

Acesta a venit de câteva ori la ea acasă pentru diverse reparații. În doar câteva săptămâni, cei doi au format un cuplu , declarându-și dragostea nemuritoare, scrie BBC News .

„Mi-a oferit ceva special, datorită spiritului său grijuliu. Împărtășim multe. Îl iubesc pe el, personalitatea lui și urăsc când nu este lângă mine”, mărturisea Carolyn, despre partenerul său.

La rândul său, David, un „om bun la toate”, cunoscut pentru priceperea sa în diverse meșteșuguri, a asigurat-o pe Carolyn că o va îngriji cât de bine poate.

„Toți băieții știu despre Carolyn că este iubita mea, iar eu nu mă joc. Am început să merg devreme acasă, pentru că am pe cineva care mă așteaptă. Voi rămâne până la final”, a declarat el.

Totuși, fiicele lui Carolyn nu au văzut relația cu ochi buni. Ele au fost de părere că David avea intenții ascunse și urma să îi frângă inima mamei lor.

Sally, una dintre fiice, a mărturisit: „Ea era ca o adolescentă când a venit el. Chicotea și râdea într-un mod ciudat”

Teama pentru moștenire

Mai mult, fiicele s-au preocupat de impactul asupra moștenirii familiale. Carolyn și soțul ei decedat, Joe, construiseră o avere considerabilă, având un portofoliu de proprietăți în valoare de câteva milioane de dolari.

Carolyn, alături de fostul soț, Joe FOTO BBC News

Carolyn, alături de fostul soț, Joe FOTO BBC News

Fiicele erau îngrijorate că meșterul ar putea profita de situația fragilă a mamei lor.

Deși Carolyn și David au negat cu tărie orice altă intenție decât dragostea sinceră, preocupările fiicelor nu au dispărut. Ele au văzut în mama lor o bătrână singură, care avea nevoie de un tovarăș și un străin viclean.

„Sunt banii familiei noastre, părinții mei au muncit din greu pentru acei bani. Ar trebui să fim bine, doar să-i dăm unui ratat?” a întrebat Sally.

Fiicele lui Carolyn credeau că ea își pierde deja capacitatea mintală când l-a cunoscut pe David. Au încercat să facă în așa fel încât ea să fie declarată inaptă din punct de vedere psihic. De partea cealaltă, Carolyn a spus că ele nu i-au oferit sprijinul de care avea nevoie după moartea tatălui lor.

„Nu au venit niciodată să mă vadă înainte de David”, a spus femeia.

Fiicele ei au contestat această versiune a evenimentelor. Susan, care locuiește la cinci ore distanță, a spus că și-ar fi dorit să fi putut fi mai mult prin preajmă, dar atât ea, cât și Sally creșteau copii și lucrau cu normă întreagă.

Înainte de a apărea David, Sally - care locuia mai aproape - și-a ajutat mama cu conturile și declarațiile fiscale. Cu toate acestea, ruptura a determinat-o pe Carolyn să preia controlul asupra finanțelor sale.

Nu după mult timp, Carolyn a cosemnat un contract de credit cu David, permițându-i să cumpere o dubiță de 40.000 de dolari. Întrebată ce s-ar întâmpla dacă David ar dispărea, lăsând-o să acopere costul integral al împrumutului, ea a spus că nu o deranjează și că nu-i pasă ce cred fiicele ei.

Trecutul întunecat al bărbatului

Care a fost adevărul despre David?

„L-am văzut întorcându-se la Carolyn după o zi de muncă, gătindu-i cina și amintindu-i să-și ia medicamentele. Momentele de genul acesta m-au făcut să cred că o iubește și ținea cu adevărat de ea”, a povestit Sally.

Carolyn și fiicele sale, la cea de-a 80-a aniversare FOTO BBC News

Carolyn și fiicele sale, la cea de-a 80-a aniversare FOTO BBC News

Ulterior însă, ea a decis să-i investighez trecutul, cu atât mai mult cu cât îl văzuse în oraș, în timp ce se lăuda prietenilor că, în curând, nu va mai fi nevoit să lucreze niciodată. Sally a găsit a fost o istorie întunecată de violență domestică și neglijare a copiilor.

O relație s-a încheiat când el a bănuit că partenera lui era infidelă și a bătut-o. Într-o căsnicie anterioară, a existat o fiică care aproape murise din neglijența lui. Acest copil fusese vândut de David unui cuplu care în cele din urmă a adoptat-o legal.

„Când am vorbit cu el, David mi-a spus că totul a fost în trecut - acum era credincios și făcuse un pact cu Dumnezeu pentru a duce o viață mai bună”, a mai mărturisit femeia.

Povestea a atins un moment tensionat când Carolyn a decis să vândă o proprietate și să ofere iubitului său o parte din bani, pentru a-i asigura un viitor.

Poveste cu final nefericit

Fetele lui Carolyn au considerat acest gest ca fiind un simptom al influenței nefaste a lui David.

Carolyn promisese că îi va oferi lui David o parte din cei 600.000 de dolari (480.000 de lire sterline), însă chiar atunci a fost internată în spital, suferind de Covid.

Într-o turnură tragică, Carolyn a fost internată în spital cu COVID-19.

Fiicele sale au obținut controlul asupra afacerilor financiare ale mamei lor în timpul spitalizării acesteia. Din păcate, starea ei s-a înrăutățit și în cele din urmă, Carolyn a pierdut lupta cu boala. Ele nu i-au permis lui David să o viziteze pe Carolyn în ultimele ei zile și nu l-au sunat să-i spună că a murit.

David stă în continuare în Cayucos și este, din nou, fără adăpost, deși are duba pe care Carolyn l-a ajutat să o cumpere. El a parcat în același loc în care se afla când a sosit prima dată în oraș. Încearcă să își câștige existența vânzând bijuterii și lucrări de artă, realizate din articole reciclate.

„Mi-e dor de Carolyn, am iubit-o pe Carolyn”, a spus el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?