Drăgușin, cel mai mare transfer al zilei în Europa: detalii care arată dimensiunea afacerii

Drăgușin, cel mai mare transfer al zilei în Europa: detalii care arată dimensiunea afacerii

Radu Drăgușin (21 de ani) a fost „plimbat“ în ultimele două luni prin toată Europa, însă, într-un final, a ajuns la un acord cu un club important din Premier League, Tottenham Hotspur, semn că interesul manifestat pentru stoperul român a fost real, chiar dacă s-au vehiculat și niște propuneri-SF.

Radu Drăgușin, vedeta zilei pe piața transferurilor

Ceea ce contează e că în 2024, anul Europeanului din Germania, Drăgușin va evolua în cel mai puternic campionat din lume. Și că afacerea încheiată de Genoa și Tottenham a stabilit mai multe borne istorice. Atât pentru fotbalul românesc, după cum Adevărul a arătat aici, cât și pentru formația care ocupă locul 12 din 20 în Serie A, potrivit cifrelor oficiale.

Plecarea lui Drăgușin la Tottenham e cel mai mare transfer al zilei în Europa! Primul semn care confirmă această realitate e că pe pagina jurnalistului Fabrizio Romano, celebru pentru informațiile furnizate în privința transferurilor internaționale, știrea cu Drăgușin a fost fixată sus, în deschiderea paginii, astfel încât să stea acolo, cât mai vizibil.

Și un alt jurnalist renumit pentru informațiile furnizate despre piața transferurilor, vorbim despre Gianluca Di Marzio, a acordat o atenție deosebită plecării lui Drăgușin la Tottenham. Di Marzio a scris că fundașul român va ajunge la Londra, cu un avion privat pus la dispoziția sa de Tottenham, pentru a efectua vizita medicală. După această formalitate, se vor și semna actele de transfer.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat