Drăgușin, comentariul unui gol superb: „Colosul din România aduce egalarea!“ VIDEO

Drăgușin, comentariul unui gol superb: „Colosul din România aduce egalarea!“ VIDEO

Radu Drăgușin (21 de ani) e în prim-planul unei telenovele în presa românească. Pentru că, practic, e ziua și știrea despre acest fundaș și, dacă ai crede toate speculațiile apărute până acum, ai rămâne cu impresia că granzii fotbalului internațional au uitat de Mbappe sau Haaland și au o singură țintă: jucătorul român de la Genoa, ocupanta locului 13 din 20 în Serie A.

Radu Drăgușin

După această avalanșă de știri despre Drăgușin, acum acesta a ajuns în prim-plan datorită unei realizări importante. Pentru că, vineri, stoperul de 21 de ani a fost eroul meciului Genoa – Inter Milano, scor 1-1. Golul său din minutul 45+7, al doilea în campionat în actuala stagiune, a împiedicat victoria liderului din Seria A. Inter are 45 de puncte după 18 etape, iar Juventus, dacă bate AS Roma diseară (ora 21.45, Digi Sport), se poate apropia la 2 puncte de formația milaneză.

Revenind la Radu Drăgușin, acesta a primit note foarte mari în presa italiană pentru prestația sa de vineri. A fost apreciată atât reușita românului de 1-1, cât și întreaga sa prestație defensivă. Iar comentatorul partidei a fost încântat de golul lui Drăgușin pe care l-a prezentat drept „colosul din România“, după cum se poate vedea mai jos:

În acest sezon, Drăgușin, evaluat la 20 de milioane de euro de transfermarkt.com , are 21 de meciuri și 2 goluri, plus o pasă decisivă, în tricoul celor de la Genoa. Cunoscutul expert în fotbalul internațional, Fabrizio Romano, a scris, recent că fundașul român se află pe lista celor de la Tottenham.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?