Drăgușin, prima știre concretă despre viitorul club: s-a aflat unde va ajunge după oferta acceptată de Genoa

Drăgușin, prima știre concretă despre viitorul club: s-a aflat unde va ajunge după oferta acceptată de Genoa

Radu Drăgușin (21 de ani) e o dovada vie a faptului că, în criza de subiecte mediatice și cu un impresar abil în spate, care știe să „plaseze“ informații unde trebuie, poți să fii „transferat“, zilnic, la câte un club.

Radu Drăgușin

În ultimele două luni, povestea plecării internaționalului român de la Genoa a atins, din păcate, niște cote ridicole. Pe scurt, vorbim despre o telenovelă fotbalistică răsuflată. Partea bună e că, în sfârșit, această poveste se apropie de final.

Astăzi, jurnalistul Fabrizio Romano, care reprezintă o sursă foarte bună de știri în materie de transferuri internaționale, a anunțat că Genoa ar fi ajuns la un acord cu Tottenham pentru transferul lui Drăgușin. Afacerea ar urma să se încheie pentru suma de 30 de milioane de euro (25 de milioane de euro ca sumă fixă + 5 milioane sub forma unor bonusuri de performanță), cea solicitată de gruparea din Serie A, de când a început discuția privind vânzarea stoperului de 21 de ani.

Fabrizio Romano a mai notat că afacerea vânzării lui Drăgușin la Tottenham va include și trecerea fundașului Djed-Hotep Spence (23 de ani) la gruparea din Serie A sub forma de împrumut. Spence se află în lontul londonezilor, însă n-a bifat niciun minut în acest sezon de Premier League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat