Drama lui Kyrgios, dezvăluită de Netflix: Mărturisire șocantă în documentarul Break Point

Drama lui Kyrgios, dezvăluită de Netflix: Mărturisire șocantă în documentarul Break Point

Nick Kyrgios (Australia, 28 de ani, 25 ATP) tocmai a disputat prima sa partidă oficială, după 6 luni în care s-a recuperat după o accidentare gravă. La Stuttgart, pe iarbă, Nick a fost învins de chinezul Yibing Wu (64 ATP), scor 7-5, 6-3.

Acest meci a trecut însă repede în plan secund, mai ales după apariția unui episod din documentarul Break Point de pe Netflix, în care Kyrgios e în prim-plan. Potrivit Eurosport , cu acest prilej, australianul a vorbit despre momentele teribile pe care le-a traversat, în 2019, după eliminarea suferită în turul II de la Wimbledon: 3-6, 6-3, 6-7, 6-7 cu Rafael Nadal.

Ce a povestit Nick Kyrgios?

*Contemplam cu ideea sinuciderii. Pierdusem la Wimbledon și eram terminat. M-am trezit într-o dimineață, iar tata era lângă patul meu, plângea. Acela a fost un <<wake up call>> pentru mine: Gata, nu mai pot să continui așa! Am ajuns într-o clinică psihiatrică din Londra, unde mi-am rezolvat problemele.

*A fost cea mai neagră experiență a vieții mele, iar presiunea a contribuit din plin la această stare. Toți ochii erau ațintiți spre mine, iar eu nu puteam să confirm acele așteptări. Ajunsesem să mă urăsc. Beam tot timpul, luam și droguri. Relația cu familia devenise una precară, îmi îndepărtasem toți prieteni.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat