DRAMĂ sexuală în Clanul Stănescu! Soția fiului lui Paul Stănescu este gravidă cu băiatul fratelui acestuia, deputatul PSD Alexandru Stănescu! Amănunte-ȘOC!

DRAMĂ sexuală în Clanul Stănescu! Soția fiului lui Paul Stănescu este gravidă cu băiatul fratelui acestuia, deputatul PSD Alexandru Stănescu! Amănunte-ȘOC!

DRAMĂ sexuală în Clanul Stănescu! Soția fiului lui Paul Stănescu este gravidă cu băiatul fratelui acestuia, deputatul PSD Alexandru Stănescu! Amănunte-ȘOC!

O adevărată dramă se petrece în Clanul Stănescu de la Olt! Și asta pare să se lege și cu demisia subită din fruntea PSD a lui Paul Stănescu de astăzi! Iulia Stănescu, fostă Grecu, este gravidă cu fiul fratelui lui Paul Stănescu, deputatul Alexandru Stănescu. Pe care-l cheamă tot Alexandru, ca pe tatăl său! Fiul lui Paul Stănescu și Iulia Grecu sunt în plin proces de divorț după ce în anul 2015 au făcut o nuntă fastuoasă și mai apoi luna de miere și fotografiile de nuntă în insula grecească Santorini!

Scandalul a izbucnit după ce Iulia a rămas gravidă după ce mai multe încercări între ea și băiatul lui Paul Stănescu au dat greș. 

Inițial, deși au fost mai multe zvonuri, lucrurile păreau de domeniul irealului. Însă, în cele din urmă, lucrurile au ieșit la iveală.

Iulia Stănescu ar fi spus chiar că a ales această variantă, de a-i dărui un moștenitor fiului lui Paul Stănescu prin intermediul verișorului său primar, pentru ca tatăl copilului să fie din neam!





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria