DRAMATIC! Bătut cu pumnii și picioarele! Voi ați citit ce-a pățit tânărul care l-a înfruntat pe Dragnea în Suceava?

DRAMATIC! Bătut cu pumnii și picioarele! Voi ați citit ce-a pățit tânărul care l-a înfruntat pe Dragnea în Suceava?

Ce nu au surprins camerele video la Suceava. Tânărul care i-a spus NIMIC lui Dragnea „a fost bătut cu pumnii, palmele și picioarele până la ieșirea din comună. A fost fugărit ca un câine.”

Liviu Dragnea: Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Ştefan Petrencic: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România...

Ştefan a fost imediat înconjurat de pesedişti, între care şi primarul de la Moara, Eduard Dziminschi, care l-au împins către fundul sălii unde a fost înghiontit de mai multe ori. Ulterior, el a fost scos din sală şi bătut. Cel puţin aşa susţin tânărul şi o serie de martori.

Jurnalista Camelia Tabacu a stat de vorbă cu Ștefan Petrencic, tânărul care trăiește acum o adevărată dramă în pofida faptului că o țară întreagă a preluat și folosește curajojul cuvânt folosit de el:

„Am vorbit mult la telefon cu Ștefan, tânărul de 28 de ani care i-a strigat NIMIC lui Dragnea la Dumbrăveni, Suceava, și cu avocata sa, o vecină mânioasă rău pe pesediști pentru ce i-au făcut băiatului.
Este viu și deloc intimidat, deși pesediștii l-au ținut în șuturi și palme până la marginea comunei, asigurându-se că nu se mai întoarce să-l deranjeze pe infractorul-șef.
A ajuns acasă tremurând de nervi și frustrare pentru că a fost alungat „ca un câine”, dar și pentru că în sală se aflau mulți consăteni, conștințe de-o viață, care nu au schițat niciun gest în apărarea lui când au văzut că este agresat. Nici acum nu și-a revenit complet, mai ales că telefoanele sună continuu. O să depună plângere împotriva agresorilor și este decis să meargă până în pânzele albe pentru dreptate.
O să redau cu lux de amănunte tot ce am vorbit cu Ștefan și doamna avocat, mesajele lor emoționante în perspectiva apropiatelor alegeri.

Gorilele pesediste înfierbântate l-au scos afară, lovindu-l cu pumnii și palmele, nu doar din sală, ci din comună, asigurându-se că nu va mai avea curaj să se întoarcă și să întrerupă laptele și mierea pe care le promitea săracilor condamnatul Liviu Dragnea.

„L-au lovit și în sală până i s-a oprit filmarea de pe telefon. A fost dus apoi până la ieșirea din Dumbrăveni. Ca pe un câine l-au lovit, fugărit și hăituit, pentru că Dragnea a fost extrem de deranjat de cuvântul acela – NIMIC. Ștefan tremura efectiv când a ajuns acasă și a fost nevoie chiar să i se dea un calmant ca să se liniștească. Înțeleg că există mai mulți politicieni care vor s-o interpeleze pe doamna Carmen Dan despre cele întâmplate acolo. Oricum, Ștefan are de gând să depună plângere împotriva agresorilor”, ne-a declarat avocata Cristina Vătămăniuc, vecină și prietenă de familie.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, în centrul unui scandal cu iz moral și sexual!

2 Americanii scot din „cutia cu maimuțe” o nouă „drăcovenie” SF

3 Mario Iorgulescu s-a combinat cu fosta lui Steliano Filip / „Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, c…

4 Citiți și voi ce se întâmplă în Germania de Est...

5 Foarte interesante amănunte!