Droguri găsite de poliţiştii din Vama Borş în maşina unui bărbat care venea din Ungaria

Droguri găsite de poliţiştii din Vama Borş în maşina unui bărbat care venea din Ungaria

Procurorii DIICOT din Oradea au reţinut un bărbat pentru 24 de ore, după ce în maşina lui au fost descoperite droguri, la un control efectuat de poliţiştii de frontieră în Vama Borş.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpatul J.Ş. a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară, fără drept, de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a stabilit că bărbatul s-a prezentat marţi în Punctul de trecere a frontierei Borş, pe sensul de intrare în România din Ungaria.

Existând suspiciuni cu privire la bunurile deţinute asupra bărbatului, poliţiştii au efectuat un control amănunţit al autoturismului şi au descoperit aproximativ 90 de grame de amfetamină - drog de mare risc şi un cântar electronic de precizie.

Bărbatul va fi prezentat miercuri Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe