Droguri în licee: doi suspecți, arestați. Ei distribuiau stupefiante în şcoli

Droguri în licee: doi suspecți, arestați. Ei distribuiau stupefiante în şcoli

Doi suspecți din dosarul „droguri în licee” au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, unul dintre ei fiind fiului angajatului DNA, iar alți doi au fost plasați în arest la domiciliu.

Droguri în licee / Foto: DIICOT

De asemenea, DIICOT precizează că ceilalți 3 inculpați, printre care și fiul secretarului de stat în MAE , care e minor, au fost plasați în control judiciar.

Doi dintre elevii conduși la audieri învățau la Liceul Traian și Liceul Hristo Botev. Ei, alături de ceilalți membri ai rețelei, distribuiau droguri la Colegiul Național I.L.Caragiale, Liceul Teoretic Jean Monnet, Liceul Francez, Liceul teoretic „Traian” și Liceul Teoretic Bulgar ''Hristo Botev''.

Procurorii suspectează că aceștia ar fi vândut droguri și în zona cluburilor din Sectorul 1.

Potrivit G4Media, unul dintre suspecții reținuți avea în telefon fotografii în care ținea în mâini saci cu cannabis. Telefonul acestuia a fost accesat în cadrul perchezițiilor.

„În urma celor 23 de percheziții domiciliare efectuate ieri, 20 martie, de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au fost descoperite și ridicate aproximativ 300 de grame de cannabis, aproximativ 2 grame de cocaină, 5 grame de ketamină și 21 de comprimate”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

De asemenea, au mai fost ridicate 5 mărunțitoare mecanice, 4 cântare electronice de mare precizie, 8 telefoane mobile cu cartele SIM și 4.700 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activități de trafic de droguri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...