Drulă: Patru oferte au fost depuse pentru proiectarea drumului de legătură Râmnicu Vâlcea - A1

Drulă: Patru oferte au fost depuse pentru proiectarea drumului de legătură Râmnicu Vâlcea - A1

Licitaţia pentru proiectul privind conexiunea dintre municipiul Râmnicu Vâlcea şi Autostrada A1, în zona Tigveni, avansează, marţi fiind depuse patru oferte pentru proiectarea aşa-numitului tronson 6 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti, a anunţat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

"4 oferte depuse pentru proiectarea drumului de legătură Rm. Vâlcea - A1. Mă bucur să anunţ că avansează licitaţia pentru un proiect extrem de important pentru judeţul Vâlcea: conexiunea dintre Municipiul Râmnicu Vâlcea şi Autostrada A1, în zona Tigveni. Ieri au fost depuse 4 oferte pentru proiectarea aşa-numitului tronson 6 al Autostrăzii Sibiu-Piteşti", a scris ministrul, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

El a menţionat că proiectul este împărţit în două sectoare, între Curtea de Argeş şi Tigveni, respectiv între Tigveni şi Rm. Vâlcea - ambele bazate pe noul model de caiet de sarcini al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe primul sector de 11 km se va reface drumul naţional DN73C, prin reabilitarea structurii rutiere, amplasarea unor elemente de siguranţă rutieră, montarea unui sistem modern de scurgere a apelor şi alte consolidări, în timp ce al doilea segment de aproximativ 13 km presupune un mix între modernizarea actualului drum naţional pe anumite sectoare şi realizarea de variante noi de traseu, care să amelioreze considerabil fluenţa şi siguranţa circulaţiei, a precizat ministrul. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Zvonuri proaspete de la PNL și PSD...

2 Informații certe

3 Cum îl definește Sebastian Lăzăroiu pe „interlopul PNL”

4 Jigodia e nevaccinată! / Avocatul nu i-a dat voie să intre în sala de judecată

5 Doctor în științe medicale: Fără antibiotice și cortizon în doze maxime, pacienții din ATI mor