DSP Argeş: Niciun caz de coronavirus confirmat; şase persoane în carantină la Bucureşti şi 74 izolate la domiciliu

DSP Argeş: Niciun caz de coronavirus confirmat; şase persoane în carantină la Bucureşti şi 74 izolate la domiciliu

Niciun caz de infecţie cu coronavirus nu a fost confirmat în Argeş, şase persoane din judeţ fiind în carantină la Bucureşti şi alte 74 izolate la domiciliu, a anunţat, joi, şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, Sorina Honţaru.

"La această oră avem şase persoane în carantină la Bucureşti. În judeţul nostru nu avem nicio persoană în carantină, nu avem niciun suspect, nu avem decât 74 de persoane sănătoase izolate la domiciliu. Deci nu vorbim de suspecţi sau confirmaţi în judeţul Argeş", a declarat Sorina Honţaru în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural.

Ea a făcut apel la conducerile tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniu să colaboreze pentru depăşirea acestui moment.

"Numai împreună putem să trecem peste această situaţie. Scopul nostru este să trecem cu bine, ideal ar fi să nu avem niciun caz pozitiv în judeţul Argeş. Iar varianta pe care nu o agreăm în acest moment ar fi să limităm la maxim răspândirea acestui virus la nivelul judeţului", a spus şefa DSP Argeş.

Pe de altă parte, Sorina Honţaru a anunţat că numărul cazurilor de gripă sezonieră înregistrate în prezent în judeţ este de 160, dintre care 121 la copii şi 39 la adulţi.

"Suntem în limită, nu am depăşit limita anului trecut, şcolile nu le avem închise, activitate nu avem suspendată la nicio clasă", a precizat şefa DSP Argeş. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fără sutien în brațele lui Alex Bodi / Oana Zăvoranu, petrecere de pomină la 48 de ani!

2 Cică vipera era agitată! / Amănunte picante despre despărțirea „cuplului prefăcătoriei”

3 Așa o fi?

4 Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România

5 Un fost atașat militar rus s-a dus la Deveselu ca turist. A pretins că se roagă la o biserică