DSPMB a înfiinţat o linie telefonică specială pentru informaţii cu privire la falsul medic italian

DSPMB a înfiinţat o linie telefonică specială pentru informaţii cu privire la falsul medic italian

Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a înfiinţat joi o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de cetăţeanul italian Matteo Politi/ Matthew Mode, care se dădea drept medic estetician.

"Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSPMB privind activitatea medicală prestată de Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost înfiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode", se arată într-un comunicat al DSPMB transmis AGERPRES.

Astfel, în perioada 7 - 15 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 - 16,00, la numărul de telefon 0213132634, un responsabil DSPMB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz.

Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii de chirurgie estetică, fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”