Du-te, bă, în mă-ta!/Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

Du-te, bă, în mă-ta!/Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

După ce nu a prins un loc pe lista PSD la alegerile parlamentare, senatorul Șerban Nicolae a anunțat joi că demisionează din partid. Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut din calitatea de senator, iar eliminarea sa o compară cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipa României, la cererea adversarilor.
"Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă. Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele ”, spune Șerban Nicolae, potrivit site-ului stiripesurse.ro .
Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat în urmă cu o zi că Șerban Nicolae nu a fost propus de nicio organizație județeană pentru a candida la Senat sau la Camera Deputaților.
Șerban Nicolae, fost președinte al Comisiei Juridice din Senat și fost lider al senatorilor social-democrați. Nicolae face parte din garda veche a partidului care a stat alături de Liviu Dragnea. De asemenea acesta este cunoscut pentru asaltul asupra legiilor justiției în perioada în care era președinte al Comisiei Juridice .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa