Dublă crimă în New Jersey: o fetiță, care ar fi împlinit 10 ani în weekend, și mama ei, ucise cu un topor. Cine este suspectul

Dublă crimă în New Jersey: o fetiță, care ar fi împlinit 10 ani în weekend, și mama ei, ucise cu un topor. Cine este suspectul

O fetiță de 9 ani și mama ei au fost găsite fără suflare în casă, acoperite sub o saltea. Acestea ar fi fost ucise de unchiul micuței, anunță CBS News . Dubla crimă a avut loc în New Jersey, iar descoperirea macabră a fost făcută chiar de tatăl fetiței.

Poliția a reușit să rețină un suspect FOTO Adevărul

Membrii familiei au spus că Keisha Morrison și fiica ei, Kelsey, în vârstă de 9 ani, au fost lovite până la moarte, în casa lor de pe West 7th Avenue. "Cererem dreptate pentru nepoata mea. Ea nu merita asta. Cerem dreptate pentru cumnata mea", a spus Atasha Scott, cumnata lui Morrison. Scott a spus că cele două au fost descoperite fără viață de tatăl fetei, care a sosit acasă de la serviciu și a fost nevoit să spargă ușa dormitorului soției sale.

Bărbatul a văzut în casă un topor și urme de sânge pe cearșafuri și a sunat imediat la Poliție. Anchetatorii au găsit cele două victime acoperite cu o saltea, în camera fetiței.

"Este cam înfricoșător"

Conform sursei citate, unchiul fetei ar fi suspectul principal în acest caz. El ar fi recurs la acest gest după ce a primit ordin să părăsească locuința, potrivit Atashei Scott, sora acestuia. El a plecat de la locul crimei cu mașina cumnatei sale, însă a fost prins la scurt timp și se află în custodia autorităților.

A 10-a aniversare a lui Kelsey ar fi fost weekendul acesta, pe 23 aprilie. Familia plănuia o excursie la Disneyland.

Vecinii au fost șocați de teribila crimă petrecută în cartierul lor. „Nu am văzut niciodată nimic, un cartier foarte liniștit. Este cam înfricoșător, s-ar putea să se mai întâmple așa ceva”, a spus Alicia Mendez pentru CBS News.

Am fost surprinși să auzim așa ceva și nimeni nu a știut ce se întâmplă până nu a văzut prezența Poliției”, a spus John Bambino, un alt vecin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?