Dublu atac armat la Rotterdam, soldat cu mai multe victime | FOTO VIDEO

Dublu atac armat la Rotterdam, soldat cu mai multe victime | FOTO VIDEO

Cel puțin două persoane au fost ucise joi într-un dublu atac armat în oraşul olandez Rotterdam, a anunţat poliţia locală, conform BBC.

UPDATE 19.59:

Cel puțin două persoane au fost ucise în împușcăturile din Rotterdam, a transmis poliția în cadrul unei conferințe de presă, scrie BBC.

Anterior, departamentul de poliție al orașului a indicat că există mai multe decese, însă nu a dat o cifră. Nu este clar dacă și alte persoane au fost rănite.

Nu este clar motivul pentru care bărbatul de 32 de ani a deschis focul, a declarat procurorul-șef olandez la aceeași conferință de presă.

Știrea inițială:

Un bărbat înarmat în vârstă de 32 de ani şi îmbrăcat în ţinută militară a deschis focul într-un apartament, apoi a pătruns într-un centru medical din vecinătate , care este de asemenea un centru universitar de medicină. În ambele locuri au fost declanşate incendii, dar amândouă au fost stinse, scrie Agerpres.

Cele două atacuri armate de la Rotterdam s-au soldat cu morţi. Mai întâi vom informa familiile şi apropiaţii şi vom oferi mai multe explicaţii mai târziu", a anunţat poliţia olandeză pe reţeaua X (fostă Twitter), numărul victimelor fiind încă neclar.

Suspectul a fost reţinut şi poliţia crede că nu există un al doilea atacator.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”