Dublu eveniment aniversar pentru Bodo de la Proconsul

Dublu eveniment aniversar pentru Bodo de la Proconsul

Bogdan Marin - Bodo de la Proconsul își sărbătorește vineri, în Berăria H, împlinirea a 47 de ani de viață și, în același timp, 16 ani de când, alături de colegii săi, a lansat trupa Proconsul, informează un comunicat al formației remis joi AGERPRES.

Fanii trupei vor avea ocazia să-l vadă pe Bodo & Co (Dragoș, Robert, Vali, Traian și Emanuel) pe scenă, de la ora 23,00, și să asculte atât melodii celebre, cât și piese noi ale formației.

"Sărbătoritul Bodo va avea parte și de surprize, chiar acolo, pe scenă, puse la cale de colegii săi", informează sursa citată.

"O poveste de dragoste care nu se va sfârși niciodată" afirmă Bodo pe pagina sa de socializare despre aniversarea sa.

"Fiecare nouă zi îi mai adaugă un capitol, și fiecare noapte un 'va urma'. Inima mea este plină de primavară dătătoare de noi speranțe, de vară arzând de dorințe, de toamnă plină de belșug în suflet și de iarnă cu zăpezi argintii de poveste. Acesta sunt eu, Bodo, la fiecare nou 6 martie, la fiecare aniversare care mă găsește mereu cu gândul la voi, prietenii mei, care mi-ați făcut cadou o viață împlinită! Pe care o trăiesc, plin de recunoștință, alături de Loredana, soția și iubita mea. Nu voi înceta niciodată să spun: omul fără iubire și fără Dumnezeu nu are nimic pe lumea asta! Vă mulțumesc tuturor și vă adun în inima mea, la fiecare 6 martie", spune Bodo pe pagina de Facebook.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă