Duckadam, dezvăluiri despre comportamentul lui MM Stoica. Managerul FCSB, episoade halucinante cu Strizu

Duckadam, dezvăluiri despre comportamentul lui MM Stoica. Managerul FCSB, episoade halucinante cu Strizu

Leonard Strizu a fost adus la FCSB ca ”paravan” pentru Mihai Pintilii, care nu are studiile mnecesare pentru a îndeplini funcția de ”principal”. Antrenorul din acte și-a dat demisia joi, din cauză că devenise ținta ironiilor tuturor, dar și în urma comportamentului managerului Mihai Stoica.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB. Foto Facebook

Unul dintgre cei care au luat atitudine a fost Helmuth Duckadam, fosta glorie a Stelei, care a îndeplinit o perioadă funcția de director de imagine al echipei lui Gigi Becali. „Mă așteptam ca Strizu să ia această hotărâre mai devreme, adică la 2-3 etape după ce a venit. A fost pus în situații jenante, m-am mirat mereu cum de a acceptat această postură”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Apoi, eroul de la Sevilla a vorbit despre experiența personală de la FCSB, unde a fost președinte de imagine în perioada 2010-2020. „Am trecut și eu printr-o asemenea situație. Lăcătuș era antrenor atunci. L-am întrebat pe Mihai Stoica dacă merg și eu în cantonament în Antalya, MM mi-a răspuns: «Nu, suntem prea mulți»”. În această iarnă, s-a petrecut un episod copy-paste: Antrenorul Leo Strizu nu a fost luat în deplasarea cu echipa pentru cantonamentul din Turcia.

Helmuth Duckadam a fost directorul de imagine al echipei lui Gigi Becali. Foto Facebook

Helmuth Duckadam a fost directorul de imagine al echipei lui Gigi Becali. Foto Facebook

Eu cred că sunt mulţi antrenori care se vor feri să vină la FCSB. E foarte jenantă situaţia, dacă ce se spune e adevărat, că Strizu nu avea voie să facă antrenamentele, nu avea voie în vestiar. Sunt curios cine o să vină etapa viitoare la conferinţă sau flash-interviu. Dacă Mihai Stoica nu stă pe bancă, vine din lojă?!”, a mai spus Duckadam.

Pe lângă Duckadam, mai sunt și alții care au povestit ce face MM Stoica, însă sub protecția anunimatului. Surse din vestiarul roș-albaștrilor au dezvăluit pentru ProSport că într-o seară, când echipa a intrat în cantonament pentru un meci de pe teren propriu, Leo Strizu venise și el alături de jucători „Ce caută, mă, ăsta aici? Duceți-vă imediat să îi spuneți să plece acasă. Nu e nevoie de el aici. Să nu îl mai văd aici!”, ar ”tunat” Mihai Stoica.

Nu are ce căuta cu echipa în Turcia

Din acel moment omului cu licența PRO i s-a transmis că treaba lui la FCSB este doar să fie prezent pe bancă la meciurile echipei și să apară la conferințele oficiale ale clubului, plus obligațiile față de deținătorii drepturilor TV.

Cu riscul de a băga FCSB în scandalul cu FRF, cel care a dus pănă la urmă la suspendarea lui Pintilii pentru patru etape, MM l-a interzis pe Strizu pentru deplasarea din Antalya, deși Mihai Pintilii a încercat să îl convingă pe managerul general să revină asupra deciziei. „Nu are ce să caute ăsta cu echipa în Antalya”, i-a replicat Meme lui Pintilii.

Leonard Strizu a stat 13 etape la FCSB. Foto Sportpictures

Leonard Strizu a stat 13 etape la FCSB. Foto Sportpictures

strizuUn alt episod s-a petrecut când după meciul de la Cluj cu CFR, când toată echipa se urcase în autocar, pentru a pleca spre aeroport. Însă Adrian Ianuli, cel care avea pașapoartele și buletinele jucătorilor, nu s-a trezit. Stoica a trimis un om din autocar să recupereze documentele și să-i spună lui Ianuli că se va pleca fără el. Strizu a intervenit și a propus să aștepte 5 minute, însă managerul a început să urle că a ajuns el să facă programul.

ProSport a mai aflat că în urmă cu câteva zile, Meme l-a denigrat din nou pe Strizu în fața oamenilor de la echipă atunci când le-a transmis „Feriți-vă de Strizu și încercați să vă țineți departe de el. Ăsta vorbește cu presa”. Din acel moment, Leo Strizu a realizat că trebuie să plece de la FCSB.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...