DULĂII SISTEMULUI au SCOS COLȚII la Cioloș! Chiar și SALTELISTA a fost ACTIVATĂ!

DULĂII SISTEMULUI au SCOS COLȚII la Cioloș! Chiar și SALTELISTA a fost ACTIVATĂ!

SISTEMUL sângerează dar nu cedează! Începând de ieri a declanșat un atac fără precedent la Dacian Cioloș. Pe două paliere. Și dulăii sunt perfect coordonați! Folosesc aproape aceleași cuvinte! Iar spre seară, pentru a da și mai multă credibilitate acestor dezinformări, chiar Saltelista a fost scoasă la înaintare! 

Cele două TEME:

1. „Cioloș minte că au fost folosite cartele prepay în atentatele din Belgia!” Este incredibil cu ce tupeu, de la Cristoiu până la Sorin Roșca Stănescu și Mircea Badea, dulăii promovează această minciună ordinară. Cioloș n-a spus așa ceva! 

„Apropo de cartelele prepaid, de exemplu, înțeleg că România e una din puținele țări din Uniunea Europeană care, încă, vinde cartele fără un control de identitate. Înțeleg că au fost chiar folosite, în ultima perioadă, cartele prepaid din România, în pregătirea unor atentate în altă parte, în Uniunea Europeană, tocmai pentru că există flexibilitate în România”, a spus Cioloș.

2. Cioloș REMANIAZĂ 5 miniștri! Altă INTOXICARE! Tot ORDINARĂ! 

Uite ce a spus SALTELISTA!

„E nevoie în mod clar de o dezbatere foarte serioasă în societatea românească, dar mai ales în Parlamentul României pentru că nu mi se pare normal să aflu de la o televiziune în urma unui interviu cu un ministru sau un prim ministru, nu mi se pare firesc să aflu acolo că anumite cartele prepay din România au fost folosite de diverse persoane în comiterea unor acte teroriste. Cum nu găsesc firesc ca SRI să răspundă punctual unei televiziuni în acelaşi sens. Normalul şi firescul îl văd aşa: vine o informare către tot Parlamentul României cu privire la situaţia cumpărării acestor cartele şi folosirii lor în acte teroriste, că înţeleg că s-au folosit în Siria, în Irak, că nu se ştie dacă s-au folosit în Belgia sau în alte ţări. Important este să avem această evaluare şi să decidă toţi parlamentarii în cunoştinţă de cauză”, a scris Gorghiu pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”