Dumbravă, după ce Băsescu l-a acuzat că minte: Fiecare este liber să tragă ce concluzie doreşte

Dumbravă, după ce Băsescu l-a acuzat că minte: Fiecare este liber să tragă ce concluzie doreşte

Judecătorul Horaţius Dumbravă, despre care şeful statului a spus că minte cu privire la declaraţiile sale despre dosarul Microsoft, a scris pe Facebook, la puţin timp după acuzaţia lansată de Traian Băsescu, că "fiecare este liber să tragă ce concluzie doreşte".

"Plenul CSM a decis astăzi (joi - n.r.) cu unanimitate de voturi să sesizeze Inspecţia Judiciară în urma declaraţiilor făcute de preşedintele şi premierul României, urmând să se analizeze dacă acestea au adus în vreun fel atingere justiţiei. Atât am avut de spus pe această tema. Fiecare este liber să tragă ce concluzie doreşte", este postarea de pe contul de Facebook al lui Dumbravă, apărută după ce preşedintele a declarat că acesta "minte".

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, joi, pe judecătorul Horaţius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), că "minte", şeful statului precizând că îşi menţine integral declaraţia pe care a făcut-o atunci când a dat avizul de începere a urmării penale faţă de cinci foşti miniştri.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”