Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există”/Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți niște proști!”

Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există”/Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți niște proști!”

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a pus la îndoială luni, în cadrul ședinței de Comitet Executiv a partidului, existența coronaviruslui, apoi i-a catalogat pe liderii social-democrați drept ”niște proști”, neștiind că a uitat să închidă microfonul, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la reuniune.

”Coronavirusul nu există”, ar fi declarat Buzatu în cadrul CEX.

Apoi, la finalul lării de cuvânt, uitând să închidă microfonul, a spus astfel încât s-a auzit în întreaga sală unde se desfășura CEX-ul: ”Oricum, sunteti toti niste prosti!”, au mai explicat sursele citate.

Liderii PSD de la centru și din teritoriu au avut luni o ședință online a Comitetului Executiv Național pentru a decide cum să trateze în Parlament proiectul de lege al guvernului privind carabtina și izolarea. Actul normativ a fost adoptat joi de Camera Deputaților și se află în prezent în Senat, forul decizional, care este controlat de PSD.

La finalul reuniunii, liderul interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a anunțat că PSD blochează votarea în Senat a proiectului de lege care ar permite carantinarea și izolarea individuală a bolnavilor și suspecților de infectare cu Covid-19 până când premierul şi ministrul Sănătăţii se vor prezenta în Parlament să lămurească aspectele nelămurite din acest proiect.

La scurt timp după declarațiile lui Ciolacu, Guvernul a transmis o precizare subliniind că nici premierul Ludovic Orban, nici un alt niministu, nu au fost chemați oficial în Parlament.

Foto: Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa