După ce l-a protejat de o activistă, Joe Biden îşi compară în glumă soţia cu garda sa de corp

După ce l-a protejat de o activistă, Joe Biden îşi compară în glumă soţia cu garda sa de corp

Joe Biden, fost vicepreşedinte al SUA şi candidat la învestitura democrată pentru alegerile prezidenţială din noiembrie, a declarat miercuri în glumă că soţia sa Jill, care intervenise cu o zi în urmă împotriva unei activiste vegane care s-a urcat pe scenă, i-a asigurat singură serviciul de protecţie, relatează AFP.

"Cu siguranţă sunt singurul candidat la prezidenţiale a cărui soţie este 'Secret Service' ", numele serviciului de protecţie a personalităţilor în SUA, a declarat Biden la o stângere de fonduri, la o zi după incident.

"Mi se pare că am auzit la ştiri că 'Secret Service' a decis că ar trebui să ne ofere protecţie. Cred că în primul rând se tem ca Jill să nu rănească pe cineva", s-a amuzat Biden.

Marţi, în timp ce Biden îşi susţinea discursul după victoriile sale spectaculoase din 'Super Tuesday' în cadrul alegerilor primare democrate, o activistă vegană a sărit spre el. Atunci, Jill Biden l-a apucat de mână pe soţul său şi s-a interpus.

Jill Biden a respins apoi o altă activistă vegană care s-a urcat la rândul său pe scenă. "Totul e în regulă", a comentat ea.

Cele două activiste, membre ale unui grup de luptă împotriva relelor tratamente aplicate animalelor, au fost escortate în afara scenei sub huiduielile susţinătorilor lui Joe Biden.

Democraţii i-au cerut secretarului pentru Securitate Internă şi liderilor Congresului să le furnizeze protecţie lui Biden şi rivalului său la învestitura democrată, Bernie Sanders.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…