După ce s-au tăvălit în mocirlă, Dragoș Pîslaru anunță că membrii USR-PLUS nu vor mai accepta invitații la Antena 3

După ce s-au tăvălit în mocirlă, Dragoș Pîslaru anunță că membrii USR-PLUS nu vor mai accepta invitații la Antena 3

Dragoș Pîslaru recunoaște că a fost o greșeală prezența membrilor USR PLUS la emisiunile Antenei 3 și spune că astfel de invitații nu vor mai fi acceptate, printr-o postare pe Facebook.

Pâslaru  a avut, joi seara, mai multe schimburi de replici pe ton ridicat cu Mihai Gâdea și cu ceilalți invitați în studio: Șerban Nicolae, Cătălin Harnagea, Adrian Ursu, Mugur Ciuvică. Cel mai vehement schimb de replici a avut loc după ce Pâslaru a reproșat postului Antena 3, lui Mihai Gâdea și lui Mugur Ciuvică faptul că în mai multe rânduri au făcut afirmații jignitoare în legătură cu incendiul din Colectiv și față de oamenii care au protestat în stradă în ultimii doi ani.

Postarea integrală, mai jos:

Am văzut reacțiile voastre. Și simt nevoia să vă răspund.

Nu am o problemă de curaj să îmi susțin ideile cu calm și fermitate în medii ostile. Mi se pare chiar important să ieșim din bulă. Până la urmă chiar trebuie să vorbim cu toți românii.

Dar a fost o greșeală să credem că putem merge la emisiunea lui Mihai Gâdea să discutăm despre unitate și subiecte de interes pentru români și să le vorbim despre planurile USR PLUS. Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită la fel ca în ultimii doi ani de guvernare Dragnea și PSD.

Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale