După ce și-a cheltuit economiile cu tratamentul pentru cancer al fiicei sale, o femeie din Florida a câștigat două milioane de dolari la loz în plic

După ce și-a cheltuit economiile cu tratamentul pentru cancer al fiicei sale, o femeie din Florida a câștigat două milioane de dolari la loz în plic

Geraldine Gimblet a cheltuit tot ce-a avut pentru tratamentul de cancer la sân al fiicei sale. Ea spune că a decis să cheltuie banii fără să stea pe gânduri. Dar această decizie a fost răspătită din plin, atunci când a câștigat două milioane de dolari cu un loz răzuibil.

Cîștigătoarea a 2 miliaone de dolari FOTO Florida Lottery

Bucuria a trăit-o chiar a doua zi după ce fiica ei a fost externată din spital. Geraldine Gimblet spune că a vrut să cumpere lozul, dar vânzătorul i-a spus că nu mai avea niciunul.

L-am rugat să mai verifice o dată, pentru că mie îmi plac cel mai mult jocurile de cuvinte încrucișate. L-a găsit pe ultimul!”, a povestit ea oficialilor loteriei din Florida într-o relatare pe care aceștia au publicat-o într-un comunicat de presă.

Și-a cheltuit econimiile de-o viață pentru tratament

Fiica ei, Lawrencina Jackson, a descris momentul fericit. „Cu o zi înainte ca mama mea să cumpere acest bilet, am ieșit din spital după ce am terminat ultimul tratament pentru cancer la sân”, a spus ea, potrivit News Sky .

Mama mea își scosese economiile de-o viață pentru a avea grijă de mine când eram bolnavă. Sunt atât de fericită pentru ea!”.

Gimblet a declarat pentru emisiunea Good Morning America de la ABC că punerea economiilor sale pentru tratamentul împotriva cancerului fiicei sale a fost o decizie ușoară. „Chiar nu m-am gândit la asta. Am făcut doar ceea ce trebuia să fac”, a spus ea.

Gimblet a fost însoțită de fiica și nepoata sa atunci când a ridicat câștigurile.

Deoarece a ales să revendice premiul sub formă de sumă forfetară, ea va lua acasă 1,6 milioane de dolari (1,3 milioane de lire sterline).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”