După interviul cu Putin, Tucker Carlson se îndreaptă către apropiații președintelui rus. Cine va fi următorul invitat al jurnalistului

După interviul cu Putin, Tucker Carlson se îndreaptă către apropiații președintelui rus. Cine va fi următorul invitat al jurnalistului

Jurnalistul american Tucker Carlson, fostul prezentator de la canalul Fox News, „plănuiește să vină în Serbia la mijlocul anului 2024”, a declarat premierul sârb Ana Brnabić.

Tucker Carlson caută noi subiecte în Europa FOTO EPA EFE

Turneul european al lui Tucker Carlson nu s-a încheiat încă, scrie Politico . După opt zile agitate petrecute în Moscova – pe care acesta l-a descris drept „mult mai frumos” decât orice oraș din țara sa - Carlson se va îndrepta în curând către Serbia.

Informația a fost furnizată de premierul sârb Ana Brnabić, care a fost pe scenă cu Carlson la Summitul Mondial al Guvernelor din Dubai în această săptămână. Brnabić a declarat că jurnalistul intenționează să viziteze Serbia la mijlocul anului.

Știe multe lucruri despre Serbia și a spus că plănuiește să vină la mijlocul anului 2024 și că îl respectă extrem de mult pe președintele sârb Aleksandar Vučić”, a declarat Brnabić în această săptămână. „Iar eu i-am spus că aștept cu nerăbdare să-l văd”, a continuat aceasta.

Premierul sârb a adăugat că l-a „felicitat” pe Carlson pentru „curajul său de a realiza o interviu cu adevărat fenomenal” cu președintele rus Vladimir Putin sfidând „cenzura”.

Aleksandar Vučić va fi noul invitat al lui Tucker Carlson

Aleksandar Vučić va fi noul invitat al lui Tucker Carlson FOTO Profimedia

Interviul de două ore a lui Carlson cu Putin din acest lună a fost primul acordat de președintele rus unui jurnalist occidental de la invazia Ucrainei, în februarie 2022.

Comentatorul american a fost larg criticat pentru faptul că nu l-a pus pe Putin în fața responsabilităților privind probleme precum atrocitățile Moscovei din Ucraina și reducerea la tăcere a opozanților liderului rus de către Kremlin.

Nu este prima dată când Carlson s-a apropiat de un lider european autoritar. În 2021, el și-a transmis emisiunea din Budapesta, intervievându-l pe premierul ungar Viktor Orbán și a călătorit cu elicopterul militar pentru a inspecta un gard de la graniță.

S-a întors în capitala ungară în 2023, unde a avut o întâlnire scurtă cu președintele sârb Vučić.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat