DUREROS/Băse a ajuns UMILA TROMPETĂ a SISTEMULUI! Discurs DESCALIFICANT la RTV Ghiță!

DUREROS/Băse a ajuns UMILA TROMPETĂ a SISTEMULUI! Discurs DESCALIFICANT la RTV Ghiță!

Fostul președinte Traian Băsescu devine pe zi ce trece de nerecunoscut! Se transformă în trompeta „oropsiților” de corupți din Parlament! Dincolo de faptul că este o prezență aproape ubicuă pe toate tronsoanele orare ale televiziunii lui Ghiță, despre care Leana zicea că s-a făcut cu banii dați de Cocoș lui Coldea, discursul său pare dictat de niște băieți încolțiți prin olane. Iar el, ditamai fostul președinte, cu două mandate, inventatorul adevăratului DNA și omul care a dat demnitate judecătorilor, a devenit, peste noapte, purtătorul de cuvânt al acestor dihănii ascunse prin penumbrele istoriei! Pentru că acum nu mai vorbim despre interesul pentru soarta Lenuței, cum o făcea acum șase luni, vorbim despre un Băsescu mai rău de gură ca dobitocul de Ponta și cretinoidul de Codrin Ștefănescu la un loc. Iar Tăriceanu e parfum! Băse a cotit-o rău!

Discursul de mai jos, rostit la RTV duminică seara, dă fiori! Și pare să confirme zvonul conform căruia scoaterea lui Marian Munteanu de la naftalină și agitarea pisicii naționaliste este doar o manevră a SISTEMULUI. Încolțit din toate părțile de DNA! Citiți și vă lămuriți!

Există o sectă a securităţii naţionale, care vrea discreditarea clasei politice, a spus duminică seara Traian Băsescu la RTV Ghiță.

„Nu mi-e frică de DNA sau de Parchetul General, pentru că ştiu ce am făcut şi credinţa mea e că toate acţiunile mele s-au încadrat în lege. Eu mă întreb de ce am ajuns la candidaţi de tip Marian Munteanu, faţă de care am o poziţie neutră. De ce am ajuns să fim ţara care găzduieşte o întâlnire la vârf a naţionaliştilor europeni? De ce se înfiinţează tot mai multe partide naţionaliste?

Cred că am răspunsul: pe de o parte sunt realităţile clasei politice existente, pe de altă parte exagerările unei decizii de a curăţa abuziv clasa politică, cu cătuşele arătate în fiecare zi. Populaţia nu o să mai vadă alt orizont decât acela al naţionalismului. Există nişte creiere care ordonă şi nişte instituţii care execută această luptă anticorupţie cu discreditarea clasei politice. SRI este implicat, categoric creierele sunt de la SRI.

Este o sectă a securităţii naţionale, răspândită în toate instituţiile statului, care are un lider nevzut în SRI, un executant care e DNA şi care are ca obiectiv discreditarea instituţiilor politice. Creierele sunt din România şi sunt oameni care deţin informaţia şi oameni care deţin cătuşele.

Acest proces săptămânal ce solicitare a arestării unui parlamentar a dus la convingerea că tot parlamentul e format din corupţi. Ceea ce nu este adevărat. Sunt şi oameni care îşi fac treaba, vin cu proiecte de lege. Sunt mulţi. Dar când ai grijă să serveşti săptămânal una două cereri de arestare se creează impresia că este o instituţie care trebuie să dispară. Numele "creierelor" le pot intui, dar e clar că analiza se produce la vârful SRI, condus de generalul Coldea, şi execuţia la DNA, controlat de doamna Kovesi. Nu mai ştie nimeni, e decizia lor. Dar Direcţia de Apărare a Constituţiei din SRI trebuia să dea demult o analiză cu ce înseamnă distrugerea instituţiilor politice.

Secta aceasta s-a format în timpul mandatului meu, dar nu am sesizat, pentru că nu a fost agresivă. E prezentă în Guvern prin dl. profesor Dâncu şi prin dl. profesor Curaj.  E prezentă în ambasade, academicianul Mihalache tocmai pleacă. E prezentă în ANAF, în ANI, oriunde se pot lua decizii importante. Pe de o parte se protejează între ei şi duc o luptă puternică cu politicul. Iar rezultatul e o creştere foarte rapidă a extremismului naţionalist şi ajungem să punem candidaţi cu o tuşă puternică a naţionalismului extremist în abordările lor. Pentru că asta place la popor.”  a declarat Traian Băsescu, duminică seara la RTV Ghiță.

Interesant, nu-i așa? Și, vai, Băse iar n-a fost atent, săracul, la anumite fenomene... Ăsta a cam început să ne ia de proști...


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul