Dwayne ''The Rock'' Johnson, declarat de People cel mai sexy bărbat în viață în 2016

Dwayne ''The Rock'' Johnson, declarat de People cel mai sexy bărbat în viață în 2016

Wrestlerul devenit actor Dwayne ''The Rock'' Johnson a fost numit, marți, de revista People, cel mai sexy bărbat în viață din 2016, informează Reuters.

Johnson, în vârstă de 44 de ani, a cărui replică faimoasă în ring este ''Simți ce gătește The Rock?'', a declarat că vestea îl pune în dilemă. ''M-am gândit cât de tare și de incitant este'', a spus el într-un interviu pentru People. ''Și apoi mi-am spus: 'Uau, am atins culmea'. Nu prea știu unde să mergem de aici încolo'', a adăugat vedeta.

Johnson a devenit cunoscut la mijlocul anilor '90, în postura de luptător în cadrul World Wrestling Entertainment Inc, iar ulterior și-a câștigat celebritatea ca actor și producător la Hollywood.

Măsurând 1,96 metri și cântărind 111 kilograme, ''The Rock'' este binecunoscut pentru apariția sa herculeană. De altfel, el a interpretat chiar rolul personajului mitologic în filmul ''Hercule'', din 2014.

Actorul va apărea în filmul de animație al Disney ''Moana'', împrumutând vocea semizeului Maui.

''Am făcut schimbări radicale în carieră de-a lungul anilor, care mi-au fost de bun augur'', a declarat el. ''Dar simt că cele mai mari schimbări radicale care s-au petrecut în viața mea, în relațiile mele, acelea de a fi tată, de a fi partener, de a fi ceea ce am fost și ceea ce sunt, mi-au dat încredere'', a explicat el.

Johnson are o fetiță în vârstă de 11 luni, Jasmine, din relația sa de lungă durată cu Lauren Hashian, și o fată în vârstă de 15 ani, cu fosta soție, producătoarea Dany Garcia.

În imagine: Dwayne Johnson și Lauren Hashian

Vedeta a declarat recent că a fost tentat să facă o altă schimbare de amploare și să renunțe la show business pentru a intra în ringul politic.

Actorul din franciza ''The Fast and the Furious'' a declarat pentru Reuters că entuziasmul din timpul recentei campanii prezidențiale din Statele Unite a reînnoit interesul publicului față de posibila sa candidatură.

''Spiritul de conducere este atât de important, în special acum'', a spus Johnson care a adăugat că un spirit de conducere bun și respectat ''este atât de important''.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…