„E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!”/Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre miliardarul decedat Dan Petrescu

„E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!”/Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre miliardarul decedat Dan Petrescu

Vedeta de televiziune Oana Zăvoranu (48 de ani) a făcut o serie de devăluiri spectaculoase, comentând relația familiei sale cu miliardarul Dan Petrescu, decedat la începutul lunii octombrie într-un tragic accident aviatic, la Milano.

Printr-o declarație făcută în spațiul online, Oana Zăvoranu susține că a fost ”furată” de cel considerat cel mai bogat român.

”Să fie țărâna ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește. Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămica mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu.

Dan Petrescu mi-a furat, din ceea ce am reușit eu să descopăr în momentul respectiv, 23 de milioane de euro. Milioane de euro care se aflau într-un off-shore din Cipru, Nicosia”, a precizat Oana Zăvoranu.

”Deci 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea. Asta este legătura care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu. Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărâna ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde”, a completat vedeta.

Afaceristul Dan Petrescu a murit la 3 octombrie 2021, împreună cu soția și fiul său, după ce avionul pe care îl pilota s-a prăbușit pe o clădire părăsită din Milano.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…