„E copilul tău?”

„E copilul tău?”

Anamaria Prodan iubește din nou, iar acest lucru este mai mult decât evident, datorită postărilor ei de pe Instagram. Vedeta se afișează constant cu noul său iubit, Ronald Gavril, chiar dacă bărbatul este mai tânăr decât ea cu 14 ani, scrie protv.ro .

​Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România. Aceasta, deși are o carieră la care unii doar visează, în dragoste nu a avut la fel de mult noroc ca în profesie. Impresara a fost căsătorită de două ori, prima dată cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar a doua oară cu Laurențiu Reghecampf. Ambele căsnicii s-au finalizat cu divorț, cea de-a doua fiind extrem de mediatizată în spațiul public.

Recent, Anamaria Prodan a anunțat că iubește din nou! Vedeta a început o relație cu campionul de box Ronald Gavril și nu se sfiește să se posteze cu el pe Instagram în tot felul de ipostaze. Deși între ei este o diferență semnificativă de vârstă, fosta soție a lui Reghecampf nu pare deloc afectată de acest aspect.

Zilele trecute, diva a postat pe Instagram două fotografii în care apare alături de noul ei iubit. În imagini, Anamaria Prodan îl pupă pe obraz pe Ronald, care zâmbește afectuos către camera foto.

Fanii au lăsat zeci de comentarii la imaginile impresarei, unii dintre ei felicitând-o pentru faptul că a reușit să treacă peste divorțul de Reghecampf, iar alții au criticat-o din cauza diferenței de vârstă dintre ea și partenerul său de viață:

„E copilul tău?” // „Semănați perfect” // „Bravo, Ana! Ai reușit ce alții nu vor face niciodată!” // „Mai bine cu ăsta mic decât cu Laurențiu Reghecampf” // „Ana, capul sus!” // „Sunteți foarte frumoși împreună!” // „Când e nunta?”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Anamaria Prodan.





Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”