E DEMENT? Jigodia Națională este în EXTAZ după victoria rușilor în Moldova! Mesaj de LINGĂU RUS!

E DEMENT? Jigodia Națională este în EXTAZ după victoria rușilor în Moldova! Mesaj de LINGĂU RUS!

Mesaj de un pro-rusism aproape dement al Jigodiei Naționale după victoria pro-rusului Igor Dodon în alegerile prezidențiale din Republica Moldova! Jegul a fost atât de grăbit să salute victoria Rusiei încât a mâncat cuvinte și pare că a scris cu bale la gură! Să nu mai vorbim că această poziție vine după ce în urmă cu doar două zile critica cheltuielile cu NATO ale României în condițiile în care căutarea unei prietenii cu Rusia ar fi o poziționare mult mai bună! (PSD cere să nu mai dăm bani la NATO, pentru că Rusia nu e duşmanul nostru!)

Citiți și voi:

„In Moldova a castigat detasat Igor Dodon / in Marea Britanie s-a votat pt BREXIT / in SUA a castigat Donald Trump / in Bulgaria azi a castigat functia de Presedinte candidatul Partidului Socialist ( pro Rusia)!!!

Si pana acum toata Propaganda Sisemului din Romania si toti deontologii fosti "basisti" deveniti "iohannisti si ciolonisti" ne intoxica si manipuleaza ca in Moldova castiga Maia Sandu, ca Marea Britanie ramane in UE , ca Hillary Clinon bate fara probleme!!! Astia au inceput sa creada in propriile lor minciuni si sa traiasca in realitatea lor fabricata! Si tot ei ne spun cum ramane Ciolos Premier si dupa 11 Decembrie - cred ca iar "nimeresc" pe langa! Adica doar la romani mai tine cu Propaganda!

Despre ce inseamna pentru Romania alegerile de azi din Moldova si Bulgaria o sa prezint maine analiza mea proprie! Si din pacate nu va fi pozitiva pentru noi.”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...