„E dezgustător. A insultat-o în toate felurile”

„E dezgustător. A insultat-o în toate felurile”

Cristian Tudor Popescu e consternat de faptul că un reputat doctor continuă să o pună la zid pe Simona Halep.

Cristian Tudor Popescu a comentat la Europa FM verdictul în cazul Simonei Halep și s-a declarat oripilat de modul în care a ales să reacționeze fostul medic al echipei naționale de fotbal, Pompiliu Popescu.

"Am citit poziția acestui doctor de picioare, Pompiliu Popescu, este dezgustătoare. După ce a insultat-o în toate felurile, acum insistă acest ins să spună că Halep s-a dopat. Dezgustător, nu își recunoaște erorile și atitudinea brutală și incorectă față de Simona și încearcă cu astfel de argumente să își susțină teoriile", a spus CTP.

Ce declarase Pompiliu Popescu după verdict

"Reducerea pedepsei e semnificativă și e în beneficiul ei, dar nu este ca absolvirea de vină, ca anularea dopajului. Dopajul rămâne! Și o zi dacă-i dădea acel tribunal minunat, tot suspendare se chema și tot dopaj era! Așa cum îți spuneam când am mai vorbit, judecarea a fost făcută în jurul probei. Proba rămâne. Că a vrut să ia, că n-a vrut să ia, că i-a dat ”Murătură” ăla, Mouratoglou sau cum îl cheamă… Uite că Tribunalul de la Lausanne a considerat că Simona Halep nu e chiar atât de vinovată, dar a validat faptul că în corpul ei a fost găsită substanța dopantă"

"Nu există nicio neglijență! Nu există neglijență la nivelul ăsta, la banii ăștia! Acolo se învârt milioane de euro! Eu nu dormeam de grijă ca să le pot proteja contractele de sute de mii sau de milioane de dolari pe care le aveau fotbaliștii. Nu dormeam! Și atunci, cum poți să susții tu că o făbricuță de bloc din Canada face nu știu ce supliment? E treaba ei ce face fabrica aia! La banii ăștia pe care îi câștigi, milioane de euro, tu îți permiți să iei mizeriile alea?!"

"Bineînțeles că a fost premeditare! Ce greșeală să fie acolo? Când zici că te vitaminizezi e o greșeală? Greșeală e când dormi și vine unul și-ți dă una în cap. Sau îți bagă pe gât niște substanțe atunci când ești sub anestezie sau adormit. Aia e greșeală! În cazul acesta poți să spui că nu au calculat corect și că nu s-au așteptat la consecințe. Eu vorbesc numai despre substanța dopantă găsită în corpul ei".



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?