E fierbere la vârful PSD. Zilele lui Dragnea în fruntea PSD par numărate! Bădălău și Stănescu duc muncă de lămurire cu Tudose

Din ce în ce mai multe surse independente spun că în PSD e fierbere mare. Că este iminentă o debarcare, pe motive penale, a liderului partidului. Că Băsescu și Ponta nu latră degeaba. Că știu lucruri. Luni, după ședința Coaliției, a avut loc un dialog cu scântei între Dragnea și Tudose. Se pare, conform ultimelor informații provenite din teren, că motivul a fost lupta din PSD. Dragnea l-a acuzat pe Tudose că încearcă să-l sape în partid. Și că are informații că încearcă să-i atragă de partea sa pe doi dintre baronii care, de la moțiune, s-au cam răcit cu Șefu. Vorbim despre Paul Stănescu, de la Olt, și despre Niculae Bădălău de la Giurgiu.

Cică Tudose i-ar fi zis lui Dragnea că habar nu are pe ce lume mai trăiește. Că el, Tudose, dacă voia, făcea multe rele. Că Stănescu și Bădălău duc de săptămâni bune muncă de lămurire cu el să preia partidul, dar că el a fost fair și nu s-a băgat. 

Iar Tudose i-a mai zis și că, dacă e pe informații, ar fi bine să-și ferească spatele de cei pe care-i tot crede că sunt șmecheri și siguri. Că s-ar putea să aibă în curând mari surprize. Atunci, Dragnea l-a întrebat dacă are informațiile „de la el, de la SRI”... Și Tudose i-ar fi răspuns: „Păi nu suntem amândoi de la SRI, ce suntem de la KGB?”

Surse bine informate spun că Dragnea i-a dat țeapă lui Stănescu după debarcarea lui Grindeanu lăsându-l cu buza umflată. Adică i-a promis că-i dă ministerul Agriculturii și apoi i-ar fi spus: Paule, tu știi cum este în politică. Mai mult, de la acel moment, toate numirile de la Olt în structurile guvernamentale centrale au fost făcute la propunerea lui Vâlcov.

Bădălău a fost păcălit la debarcarea lui Grindeanu cu șefia Curții de Conturi. Altă țeapă.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / În PSD se vorbește despre iminenta punere sub acuzare a lui Dragnea, Carmen Dan și Dăncilă în Dosar…

2 ULTIMĂ ORĂ / Ministrul de interne îl va destitui pe Raed Arafat săptămâna viitoare

3 Hai, că se poate! Cîțu anunță înghețarea salariilor demnitarilor, concedieri din aparatul bugetar, interzicere…

4 Prostul politicii românești a rămas fără partid. Toți membrii celei mai mari organizații au demisionat scuipân…

5 Guvernul PNL, un prim pas spre decență: Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul la stat

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima