„E Jacqueline Kennedy ca stil”

„E Jacqueline Kennedy ca stil”

Carmen Iohannis, care se află în vizită în Coreea de Sud alături de președintele Klaus Iohannis, a făcut furori grație ținutelor pe care le-a purtat, ce au fost realizate de o creatoare de modă româncă.

Vizita lui Klaus Iohannis a început cu o depunere de coroane de flori la Seoul National Cemetery, iar la acest eveniment soția sa, Carmen Iohannis, a ales să poarte un costum negru, format din două piese, o fustă și un sacou.

Carmen Iohannis, în vizită în Coreea de Sud

Adina Buzatu a vorbit despre ținuta aleasă de prima doamnă a României, ea spunând că îi amintește de Jaqueline Kennedy, fosta primă-doamnă a Statelor Unite.

„Sunt ținute clasice formale, potrivite unui eveniment de nivel înalt. Sunt corecte, îmi place croiul costumului ei, o pune în evidență, îmi place mâneca sacoului, e foarte șic. E un model de inspirație a anilor 60, la modă acum, un gen de Jacqueline Kennedy, ca stil”, a zis ea pentru Playtech.

Carmen Iohannis s-a făcut remarcată și în cea de-a doua zi a vizitei în Coreea, când a optat pentru un costum alb, pe care l-a asortat cu pantofi de culoare bleu.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”