E mâna lui Arafat? Vela denunță atacurile la adresa sa privind colaborarea cu Securitatea

E mâna lui Arafat? Vela denunță atacurile la adresa sa privind colaborarea cu Securitatea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, spune, într-o postare pe Facebook, că a deranjat ”băieții deștepți” din zona ministerului care au relansat în spațiul public atacuri la adresa, reîncălzind o ciorbă mai veche, cea referitoare la presupusa sa colaborare cu securitatea. Ministrul precizează că pliantele vehiculate în spațiul public pe această temă sunt false.

”Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieților deștepți" din zona Ministerului Afacerilor Interne. Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hățișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane. Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000)”, a scris Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul a publicat corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007, în cazul său. „Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,,Menținere Decizii"”, a adăugat Marcel Vela.

Mediafax relatează că în mediul online circulă un document potrivit căruia Marcel Vela ar fi fost informator al Securității, începând cu 18 februarie 1987.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Așa o fi?