E mort sau e viu?/Voi ați văzut asta? Nici Dan Diaconescu n-a avut tupeu s-o facă....

E mort sau e viu?/Voi ați văzut asta? Nici Dan Diaconescu n-a avut tupeu s-o facă....

Acces Direct a revenit la „tradiţia” amenzilor de la CNA. O serie de ediţii care i-au şocat pe membrii forului. Într-un dintre emisiuni, a fost şi un sondaj: E mort sau e viu? unde telespectatorii puteau vota, relatează Paginademedia.ro.

Forul audiovizual a amendat postul Antena Stars cu 50.000 de lei (10.000 de euro) pentru mai multe ediţii Acces Direct în care s-a discutat şi dezbătut pe larg cazul unui profesor de matematică dat dispărut.

Cazul a fost îndelung analizat, după modelul Elodia, însă postul a dus subiectul la un alt nivel. De jos.

„Nu cred că am văzut vreodată un asemenea caz construit într-un asemenea mod la un post de televiziune”, a spus preşedintele CNA, Monica Gubernat.

„Domnul Dan Diaconescu poate sta liniştit, retras la pensie, are nişte pui excepţionali, cred că i-au depăşit şi lui aşteptările”, a completat aceasta.

„N-am mai văzut aşa ceva. Nici pe vremea lui Elodia. Ţine de domeniul absurdului, şi cu sondajele, e mort, nu e mort”, a subliniat și Dorina Rusu.

În emisiune s-au făcut sondaje în care telespectatorii puteau vota dacă „Proful” este mort sau este viu. Într-una dintre emisiuni, 51,43% au votat că este mort, iar restul, că este încă viu.

„Eu aş vrea tare mult să ne spună lumea astăzi cum simt ei că este astăzi profesorul, a murit, dacă da, cum, de către cine ar fi fost omorât. Este viu? Dacă da, unde ar putea fi?

E foarte important să avem întregul vostru film, pentru că fiecare dintre noi are o altă experienţă, o altă percepţie şi aş vrea să ştiu cât mai multe păreri. (...) Noi o să punem un sticker in ăsta în funcţie de ce spuneţi dumneavoastră. aprindem o lumânare la vii sau la morţi”, a spus Mirela Vaida într-una dintre ediţiile amendate.

Realizatorii au adus în emisiune şi un juriu, „cum este în sistemul anglosaxon”, după cum a spus prezentatoarea Mirela Vaida. Un juriu format din trei membri, doamnele Viorica, mediator şcolar, Atena, lucrător comercial, şi Aura, educator.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat