E noul trend?Acesta este noul director al Spitalului Județean Neamț numit de PNL

E noul trend?Acesta este noul director al Spitalului Județean Neamț numit de PNL

Acesta este noul director al Spitalului Județean Neamț. Ordinul de numire al lui Marius Ghineț a fost semnat vineri seară de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Cuce s-a ocupat până acum se vede din poză.

La începutul lui 2019, Marius Ghineț a părăsit Consiliul local Piatra Neamț unde fusese ales din partea PMP, pentru a deveni directorul companiei Publiserv (compania de asfaltări a primăriei orașului),, controlată de PNL, după cum el însuși declara pentru presa locală în februarie 2019: „Probabil unii se gândesc că lucrez acum într-o societate considerată a PNL-ului și se interpretează că aș fi tentat să plec. Greșesc de două ori. ”.

Doar că în august, cel care în urmă cu câteva luni susținuse că nici vorbă de migrarea sa politică spre liberali anunța:

„ Am decis să mă alătur unei echipe puternice, unei echipe din care fac parte oameni cu o vastă experiență politică și administrativă. Echipa PNL. Vă anunț stimați prieteni, că începând cu 1 august 2019, și eu sunt parte a acestei echipe”.

„Nu a fost ușor să mă obișnuiesc cu rigorile administrației locale. Mai există apoi și disciplina de partid, nu poți să votezi altfel, dacă ești ales pe o listă decât dacă ar fi propuneri inacceptabile.”, declara Ghineț pentru Mesagerul de Neamț.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fata lui Nuțu Cămătaru...

2 Află ce vechime în muncă ai cumulat şi dacă ţi s-au plătit contribuţiile pentru pensie

3 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

4 ULTIMA ORĂ / Rusia ar ajunge până la granița cu România! / Cotidianul german BILD dezvăluie planurile lui Putin de…

5 „Sunt pregătită sa fiu Crăciuniță pentru tine” / Larisa Drăgulescu o dă în porno și pe Instagram?