„E nulă”/Cine a „îndrăznit” să spună asta despre Loredana

„E nulă”/Cine a „îndrăznit” să spună asta despre Loredana

Maurice Munteanu, despre Lori, după maneaua care a isterizat România: ”Loredana e nulă stilistic, piesa e nulă”.

Stilistul Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana
Stilistul Maurice Munteanu a desființat-o pe Loredana
Loredana Groza (50 de ani) a atras mii de mesaje negative după ce a apărut pe piață cântând o manea, alături de mai mulți artiști de gen. Piesa „Fericire” a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube de la lansare. Printre cei care au sărit la gâtul vedetei se numără și stilistul Maurice Munteanu, de la ”Bravo, ai stil!”, care i-a transmis că este nulă stilistic și piesa este nulă.
În noul material, lansat pe piață pe 23 aprilie, Loredana Groza cântă împreună cu Jador, Florin Salam, Nicu Paleru, Ștefan de la Bărbulesti, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova sau Vali Vijelie.

Maurice Munteanu despre Lori după maneaua care a sterizat România: ”Loredana e nulă stilistic, piesa e nulă”

Proiectul și melodia au fost concepute de Costi Ioniță, versurile au fost scrise de Alina Manolache, iar videoclipul la fost filmat de Alex Ceuşu.

Ținuta cu care Loredana a apărut în videoclipul manelei ”Fericire”
Ținuta cu care Loredana a apărut în videoclipul manelei ”Fericire”

”S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică”, a scris Maurice Munteanu, pe pagina sa Facebook.

Și a luat-o pe rând. S-a legat atât de ținutele pe care le îmbracă cântăreața, cât și de piesa în sine.

Maurice Munteanu: ”Ne confruntăm cu un spectacol sinistru. Romica Puceanu se răsucește în mormânt”

”Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă. Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță. În realitate, ne confruntăm cu un spectacol sinistru, spectacol care nu face altceva decât să țopească și mai tare un peisaj țop prin excelență. Romica Puceanu se răsucește în mormânt, săraca. Și, by the way, le dădea clasă! Dacă tot vorbim despre stiluri și ritmuri”, a conchis designerul, care s-a făcut cunoscut de o țară întreagă la emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, acolo unde este jurat. SURSA: Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”