E oficial, Vlad Voiculescu a ales ciolanul cel mare. Nu se mai „sacrifică” pentru Primărie, se va „sacrifica pentru țară”, la Sănătate....

E oficial, Vlad Voiculescu a ales ciolanul cel mare. Nu se mai „sacrifică” pentru Primărie, se va „sacrifica pentru țară”, la Sănătate....

E oficial, Vlad Voiculescu a ales ciolanul cel mare. Nu se mai „sacrifică” pentru Primărie, se va „sacrifica pentru țară”, la Sănătate... De ce o mai fi făcut tot circul ăla penibil, că nu-l pune Nicușor Dan mai repede viceprimar?

Dacian Cioloș. co-președintele USR PLUS, a declarat azi la Digi 24 că liderii PNL, USR PLUS și UDMR mai au de rezolvat doar ”detalii la nivel politic” legate de programul de guvernare, iar protocolul de coaliție ”e deja finalizat”.

În ce privește portofoliile care revin USR PLUS, Cioloș a spus că Vlad Voiculescu e propunerea sa pentru Ministerul Sănătății. El a mai spus că îl va susține pe Dan Barna ca vicepremier, iar pe Anca Dragu – fost ministru al Finanțelor – ca președinte al Senatului.

El a spus că cele trei partide din coaliție sunt pregătite să meargă mâine la consultări cu președintele Iohannis pentru a formaliza formarea acestei coaliții.

”Mâine vom discuta în USR PLUS desemnările de candidați pentru posturile de miniștri, probabil că și PNL va discuta desemnările de miniștri”, a spus Cioloș la Digi24.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro