„E tare fata, e fosta lui fiul lui Prigoană, o mare doamnă”/Andrei Caramitru, atac misogin, frustrat și nejustificat la Romina Gingașu

„E tare fata, e fosta lui fiul lui Prigoană, o mare doamnă”/Andrei Caramitru, atac misogin, frustrat și nejustificat la Romina Gingașu

Andrei Caramitru, atac misogin și frustrat la Romina Gingașu. Românca Romina Gingașu (32 de ani) este măritată cu italianul Piero Ferrari (78 de ani), unul dintre proprietarii Ferrari, care are o avere de aproximativ 6,5 miliarde de euro.

Romina este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară, și e considerată acum cea mai bogată femeie din România, prin prisma relației amoroase cu omul de afaceri italian.

Situația a fost comentată pe rețelele sociale de „cunoscutul analist economic” Andrei Caramitru, fiul regretatului actor Ion Caramitru.

”Deci ăla nu a lucrat în viața lui, nu a făcut nimic, și asta nu va moșteni mare lucru. Și e tare fata - e fosta lui fiul lui Prigoană, o mare doamnă”, a subliniat Andrei Caramitru într-un mesaj mai lung pe Facebook, referindu-se la relația anterioară a Rominei Gingașu cu Silvius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

”De ce televiziunile la noi promovează cocalari, pițipoance și idioți?”, s-a întrebat Andrei Caramitru.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat