„E țiplă!”/Camelia Șucu a dat clasă divelor din showbiz

„E țiplă!”/Camelia Șucu a dat clasă divelor din showbiz

Camelia Șucu, 57 de ani, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, a avut o apariție fabuloasă la un eveniment de gală, în cadrul căreia au fost celebrate cele mai influente persoane din domeniul antreprenoriatului. Camelia Șucu a fost o prezență absolut impecabilă, iar cea mai recentă imagine o înfățișează purtând «laurii succesului», la propriu, scrie click.ro .

Camelia Șucu a fost invitată la unul dintre cele mai importante evenimente din România, unde se celebrează realizările oamenilor de afaceri în domeniul antreprenoriatului. Șucu a strălucit în adevăratul sens al cuvântului. Afacerista a optat pentru un costum clasic, negru, impecabil, dintr-un material fin, accesorizat cu o broșă superbă, cu perlă, brățări din aur, iar pe cap Camelia Șucu a purtat o «cunună din lauri», simbolul succesului, un detaliu care a făcut-o să iasă în evidență și să-i confere o aură deosebită.

Camelia Șucu a fost recent prezentă la un alt eveniment, care a adunat toată lumea bună a showbiz-ului, printre care artiști, influenceri, sau persoane cheie din lumea modei. Cu toate că afacerista nu este una dintre personalitățile care să frecventeze foarte des petrecerile mondene, aceasta a dovedit că și atunci când apare nimeni nu-i poate face concurență atunci când vine vorba de stil. Camelia Șucu a dat clasă celorlalte dive din showbiz, cu ținuta sa, aspect apreciat chiar și de criticul de modă Neculai Stanciu.

«Camelia Șucu - e țiplă la orice eveniment, are acces la multe case de moda, vine cu inspirație de acolo, e țiplă mereu.», a declarat acesta în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

Camelia Șucu, despre divorțul de șeful imperiului Mobexpert: «Nu am fost prieteni»

Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu, directorul imperiului de mobilă Mobexpert. Cei doi s-au căsătorit pe când Camelia Șucu era studentă în anul II la Facultatea de Medicină «Carol Davila». Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, fără să se cunoască prea bine și împreună au avut două fiice.

Camelia Șucu a avut contribuția ei în ceea ce privește construirea brand-ului Mobexepert, însă în momentul în care au divorțat, soțul ei a dorit să o elimine complet din business-ul la care munciseră amândoi vreme de 12 ani. Afacerista a recunoscut că era conștientă că soțul ei o înșela de doi ani, atunci când au decis să divorțeze.

“Pentru mine, divorţul a venit ca o rezultantă a faptului că noi nu am fost buni prieteni, am fost foarte buni parteneri de business, dar nu am fost prieteni.

Nu am ştiut să ne împărtăşim problemele unul altuia.. Din păcate, vieţile noastre personale şi profesionale au fost foarte strâns împletite, eram parteneri în 18 firme, iar atunci când Dan s-a hotărât să plece de acasă, mi-a cerut să plec şi din companie. Nu ştiam nici ce e ăla divorţ, dar să renunţ şi la companie. În acel moment a trebuit să facem o analiză a firmelor şi astfel am descoperit lucruri care m-au făcut să nu mai am încredere în partenerul meu şi nici respect pentru ceea ce a făcut.

Am simţit că Dan premeditase de ceva timp să plece de acasă, nu neapărat pentru a-şi face o altă relaţie, deşi o avea deja de doi ani, ci mai mult ca să rămână singur în companie şi să îşi aroge toate drepturile şi toate beneficiile a ceea ce construiserăm noi, împreună, în 12 ani de firmă", a declarat Camelia Șucu pentru Life.ro




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...