Ea este antrenoarea pe care un puști a întrebat-o dacă trimite poze nud pe bani...

Ea este antrenoarea pe care un puști a întrebat-o dacă trimite poze nud pe bani...

Antrenoarea, care este foarte activă pe social media, a povestit cum a avut de pierdut în carieră din cauza postărilor de pe rețelele sociale și a dezvăluit că vrea să fie analizată după munca pe care o prestează în handbalul juvenil.

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Evi (@mihaelaevi)

Mihaela Evi este căsătorită cu Claudiu Evi, șeful Centrului de juniori de la Bistrița. Cei doi au împreună un băiat de 10 ani, Claudiu Mihai. Antrenoarea este în prezent însărcinată cu al doilea copil, o fetiță care se va naște la finalul lui februarie 2023.

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Evi (@mihaelaevi)

Mihaela Evi a povestit că a ajuns să se amuze pe seama unor mesaje primite și a dat și exemplul unui copil care a întrebat-o dacă trimite poze nud pe bani.

"Pentru mine e mai important mediul sportiv. Sunt destul de bătrână, în concepția mea, nu mai stau să mă consider strălucitoare. Eu vreau să fiu Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Da, îmi place și să pozez, glamour, dar asta nu e de ieri, de azi. Pe plan profesional nu mă ajută. Am avut de pierdut din cauza postărilor pe Instagram. Pe fetele pe care le antrenez le ajută, să vadă că pot face și handbal, pot fi și femei frumoase. Zece ani la Mureș am câștigat toate competițiile posibile, dar nu mă băga nimeni în seamă. Mai analizată am fost că am pozat sexy sau în nu știu ce ipostază. (...)

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Evi (@mihaelaevi)

M-am obișnuit să pătimesc. În România, întotdeauna e ceva de comentat, că de ce mă spăl prea mult pe păr, că de ce am unghiile făcute, de ce am șosete de compresie roz. La început, eram afectată, am tot răspuns, dar am realizat că degeaba discuți cu unii din spatele conturilor false din social media. În ultima vreme, am început s-o iau în glumă. Mă amuză. Deunăzi mi-a trimis un copil mesaj, puteam să-i fiu mamă, și-mi scria dacă trimit poze nud pe bani! L-am întrebat dacă s-a băgat alocația. Ce să-i răspunzi?!

'Lasă că te apuci de videochat!', scriu oameni care habar n-au cine sunt eu cu adevărat. Și mama a ajuns să-mi spună să nu mai fac, să nu mai vorbesc. Dar de ce?! Este OK să pozez, să mă spăl pe cap o dată la două zile, eu nu mă duc la oameni să le spun că le-a dat ciorba în foc!

View this post on Instagram

A post shared by Mihaela Evi (@mihaelaevi)

Partea pe care o vedeți pe rețelele de socializare, glamour, face parte din mine. Sunt și femeie. Dar pe partea profesională contează că reușesc să creez echipe oriunde activez. Am consumat mulți nervi explicându-le oamenilor că merit să fiu analizată după performanțe. Le transmit fanilor mei de pe Instagram să se uite mai mult la handbal și mai puțin la fețele frumoase. Eu consider că am o comunitate cu oameni echilibrați, puțini hateri, din fericire. Cred că datorită postărilor mele am atras mulți copii la handbal", a declarat Mihaela Evi pentru Gazeta Sporturilor .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf