Ea este judecătoarea care s-a făcut de râs încercând să-l sprijine pe Toader și a strâns 7 semnături! E clientă la Luju și Antena 3!

Ea este judecătoarea care s-a făcut de râs încercând să-l sprijine pe Toader și a strâns 7 semnături! E clientă la Luju și Antena 3! Jurnalista Ondine Gherguț informează ca judecătoarea din Cluj care a strâns semnături de susținere a legilor pe justiție elaborate de Tudorel Toader se numește Adina Lupea. Ea ar fi făcut acest demers la initiațiva lui Tudorel Toader.

„ADINA LUPEA este judecatoarea de la Cluj care a initiat petitia pentru a sustine proiectul de modificare a legilor Justitiei initiat de ministrul Tudorel Toade, proiect contestat de peste 3.355 de magistrati. Ieri nu i-am facut public numele pentru ca aveam informatia doar din doua surse si nu am reusit sa o contactez. Astazi am mai obtinut confirmarea din alte trei surse, de aceea am decis sa ii public numele.”, scrie Ondine Gherguț pe Facebook.

Postarea jurnalistei Ondine Gherguț:

„ADINA LUPEA este judecătoarea de la Cluj care a inițiat petiția pentru a susține proiectul de modificare a legilor Justiției inițiat de ministrul Tudorel Toade, proiect contestat de peste 3.355 de magistrați. Ieri nu i-am făcut public numele pentru că aveam informația doar din două surse si nu am reusit să o contactez. Astăzi am mai obținut confirmarea din alte trei surse, de aceea am decis să îi public numele. 
O rog pe dna LUPEA, prin intermediul Facebook, să ne spună de ce a inițiat o astfel de petiție. Vrea ca Inspecția Judiciară să ajungă iar în subordinea ministrului Justiției pentru ca abuzurile politicienilor să facă victime, cum s-a întâmplat pe vremea Rodicăi Stănoiu? Vă reamintesc că atunci judecătoarea ANDREEA CIUCĂ a fost arestată abuziv, iar șantajul practicat de conducerea politică reprezentată de NĂSTASE a provocat decesul procurorului CRISTIAN PANAIT. Sunt curioasă: dna CIUCĂ, astăzi în tabăra susținătorilor lui TOADER, a semnat petiția dnei Lupea?

Petiția inițiată de dna LUPEA ar fi fost semnată doar de 7 judecători activi, și de câțiva pensionari, au susținut sursele de azi. Cam asta ar fi susținerea pentru proiectul prin care PSD vrea să subordoneze Justiția: vreo 20 de magistrați activi și pensionari!

Repet: Din totalul de circa 7.000 peste 3355 au semnat deja Declarația de Independență a Justiției! Mulțumim Forumul Judecătorilor, devenit, după opinia mea, organizația reprezentativă a magistraților.”

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 UPDATE / Raed Arafat, șeful DSU, a afirmat, într-o declarație oficială, că informația prezentată de Digi 24 este…

2 COVID-19 a suferit 10 mutaţii / Tinerii nu sunt imuni la coronavirus

3 ULTIMA ORĂ / Guvernul a modificat statutul poliţiştilor şi militarilor: se întrerup concediile de odihnă, se sus…

4 Masonul din spatele birtului care a vândut statului 1,7 milioane de măști a încheiat 16.290 de contracte cu st…

5 Crucea Roșie a importat un milion de măști ca să le doneze. Statul le-a blocat în vamă / „I-au pus cu capul pe c…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia