Ea este judecătoarea care s-a făcut de râs încercând să-l sprijine pe Toader și a strâns 7 semnături! E clientă la Luju și Antena 3!

Ea este judecătoarea care s-a făcut de râs încercând să-l sprijine pe Toader și a strâns 7 semnături! E clientă la Luju și Antena 3!

Ea este judecătoarea care s-a făcut de râs încercând să-l sprijine pe Toader și a strâns 7 semnături! E clientă la Luju și Antena 3! Jurnalista Ondine Gherguț informează ca judecătoarea din Cluj care a strâns semnături de susținere a legilor pe justiție elaborate de Tudorel Toader se numește Adina Lupea. Ea ar fi făcut acest demers la initiațiva lui Tudorel Toader.

„ADINA LUPEA este judecatoarea de la Cluj care a initiat petitia pentru a sustine proiectul de modificare a legilor Justitiei initiat de ministrul Tudorel Toade, proiect contestat de peste 3.355 de magistrati. Ieri nu i-am facut public numele pentru ca aveam informatia doar din doua surse si nu am reusit sa o contactez. Astazi am mai obtinut confirmarea din alte trei surse, de aceea am decis sa ii public numele.”, scrie Ondine Gherguț pe Facebook.

Postarea jurnalistei Ondine Gherguț:

„ADINA LUPEA este judecătoarea de la Cluj care a inițiat petiția pentru a susține proiectul de modificare a legilor Justiției inițiat de ministrul Tudorel Toade, proiect contestat de peste 3.355 de magistrați. Ieri nu i-am făcut public numele pentru că aveam informația doar din două surse si nu am reusit să o contactez. Astăzi am mai obținut confirmarea din alte trei surse, de aceea am decis să îi public numele. 
O rog pe dna LUPEA, prin intermediul Facebook, să ne spună de ce a inițiat o astfel de petiție. Vrea ca Inspecția Judiciară să ajungă iar în subordinea ministrului Justiției pentru ca abuzurile politicienilor să facă victime, cum s-a întâmplat pe vremea Rodicăi Stănoiu? Vă reamintesc că atunci judecătoarea ANDREEA CIUCĂ a fost arestată abuziv, iar șantajul practicat de conducerea politică reprezentată de NĂSTASE a provocat decesul procurorului CRISTIAN PANAIT. Sunt curioasă: dna CIUCĂ, astăzi în tabăra susținătorilor lui TOADER, a semnat petiția dnei Lupea?

Petiția inițiată de dna LUPEA ar fi fost semnată doar de 7 judecători activi, și de câțiva pensionari, au susținut sursele de azi. Cam asta ar fi susținerea pentru proiectul prin care PSD vrea să subordoneze Justiția: vreo 20 de magistrați activi și pensionari!

Repet: Din totalul de circa 7.000 peste 3355 au semnat deja Declarația de Independență a Justiției! Mulțumim Forumul Judecătorilor, devenit, după opinia mea, organizația reprezentativă a magistraților.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…