Ea este nepoata mai puțin cunoscută a Prințesei Diana. A purtat tiara lui Lady Di la nunta ei

Ea este nepoata mai puțin cunoscută a Prințesei Diana. A purtat tiara lui Lady Di la nunta ei

Când vorbim de Prințesa Diana, nu vorbim doar de familia regală britanică, ci de un întreg clan Spencer cu rude mai puțin cunoscute ale acesteia.

Celia McCorquodale, nepoata care i-a adus un omagiu celebrei sale mătuși, Diana

Într-adevăr, în afara mondenelor Lady Kitty, Lady Amelia și Lady Eliza Spencer , fiicele Contelui Charles Spencer care apar destul de frecvent în presă, Prințesa Diana are și alți nepoți de soră, verișori primari cu Prinții William și Harry, despre care se cunosc mult mai puține lucruri, deși vorbim de același grad de rudenie.

Este vorba despre fiii surorilor mai mari ale regretatei Lady Di, Lady Sarah și Lady Jane foste Spencer.

Harry și William au numeroși verișori primari din partea mamei

Lady Sarah McCorquodale, acum în vârstă de 68 de ani și cu șase ani mai mare decât Diana, are trei copii cu soțul ei, Neil Edmund McCorquodale, pe Emily, George și Celia. La rândul ei, Lady Jane Fellowes, cu patru ani mai mare decât Diana, are tot trei copii din mariajul cu secretarul privat al reginei, Robert Fellowes: pe Laura, Alexander și Eleanor.

Dintre acești nepoți ai Dianei, Celia McCorquodale, în vârstă de 34 de ani, a făcut furori în anul 2018, atunci când s-a căsătorit și a purtat în ziua nunții ei cu George Woodhouse celebra tiară Spencer, aceeași pe care o purtase și Diana la nunta ei cu Charles, în anul 1981.

Tiara Spencer a fost purtată de mai mult generații de femei din familia Spencer, pe lângă Prințesa Diana. Cele două surori ale prințesei au ales aceeași bijuterie în ziua nunții lor, iar tiara a fost purtată și de soțiile fratelui lor, Contele Charles Spencer, însurat de trei ori.

Tiara Spencer, o bijuterie purtată de toate femeile din familia Dianei

Bijuteria aparține familiei Spencer, una a cărei descendență aristocratică se trage încă din perioada dinastiei Tudor. Deși Tiara Spencer a fost prezentată publicului în diverse expoziții în ultimele decenii, ea nu mai fusese purtată public de la moartea Prințesei Diana, în 1997. Asta până în 2018, când a reapărut pe capul nepoatei sale.

Nunta Celiei a fost una specială și pentru verișorul ei, Prințul Harry, care a apărut pentru prima oară, la un eveniment de familie, însoțit de proaspăta lui soție, Meghan Markle, cu care acesta s-a însurat tot în anul 2018.

La rândul ei, Celia a participat la nunta Prințului Harry și a lui Meghan în urmă cu exact o lună, iar aceștia i-au întors favoarea participând la nunta ei de la țară, organizată în Stoke Rochford.

Toți acești verișori extrem de discreți ai lui Harry și-ai lui William au, la rândul lor, copii, ceea ce înseamnă că acest adevărat clan Spencer este mai numeros decât îl știam și că există undeva, în această lume mare, niște rude regale aproape anonime, care preferă să rămână așa.

Foto: Profimedia, Getty Images

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 Asta e Rusia, oameni buni!