„Ea și-a așteptat bărbatul!”/Interlopul Alex Bodi, răsturnare de situație în relațiile amoroase

„Ea și-a așteptat bărbatul!”/Interlopul Alex Bodi, răsturnare de situație în relațiile amoroase

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Se pare că, de această dată, ruptura chiar este una definitivă, căci afaceristul a vorbit și despre relația pe care o are cu mama feiței lui, Iulia Sălăgean. Iată ce spune milionarul despre viața sentimentală, dar și care a fost reacția mamei fiicei lui, scrie spynews.ro .

Alex Bodi anunță despărțirea de Ema Uta și confirmă relația cu Iulia Sălăgean: ”Ea și-a așteptat bărbatul!” / VIDEO
  • Alex Bodi confirmă despărțirea de Ema Uta și confirmă relația cu Iulia Sălăgean
  • Ce mesaj a postat femeia care are un copil cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Despărțirea și împăcarea momentului în showbiz?! Alex Bodi și Ema Uta nu mai formează un cuplu, iar ruptura a fost confirmată chiar de afacerist. Cei doi porumbei au decis să o ia pe drumuri separate. Milionarul a vorbit despre fosta relație, dar și despre ce se întâmplă între el și Iulia Sălăgean, mama fetiței lui.

Alex Bodi confirmă despărțirea de Ema Uta și confirmă relația cu Iulia Sălăgean

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Se pare că, de această dată, ruptura chiar este una definitivă, căci afaceristul a vorbit și despre relația pe care o are cu mama feiței lui, Iulia Sălăgean, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

"Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.", a spus Alex Bodi.

Mai mult, acesta a ținut să puncteze faptul că nimeni și nimic nu îl va putea ține departe de fetița lui.

"Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot.", a mai spus Alex Bodi.

Cum a reacționat Iulia Sălăgean

Coincidență sau nu, și Iulia Sălăgean a transmis un mesaj destul de clar pe rețelele de socializare, mesaj care nu prea lasă loc de interpretări.

"Rog oamenii care îmi scriu mereu despre fel de fel și fel de noutăți sau aricole care apar, să nu îmi mai scrie pentru că nu sunt omul care se lasă influențat de exterior. Mulțumesc oamenilor care au gânduri bune pentru mine. Vă doresc o seară frumoasă tuturor. A mea vă asigur, fără nicio exagerare, că este!", a scris Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Trei zodii care ar putea câștiga la Loto înainte de Paște. Ei s-ar putea bucura de Iepuraș mai devreme

2 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

3 VIDEO Victoraș Micula nu bea Frutti Fresh: Nu îmi plac. Vi le-am dat vouă, să fac bani, dar nu-s prost să le consum

4 Scandal sexual în Austria după ce o pictoriță, proaspăt căsătorită, a chemat doi tineri în atelier

5 Scandalul sexual din armata Rusiei ia proporții