Echipa de handbal CSM București, invitată la Cotroceni

Echipa de handbal CSM București, invitată la Cotroceni

Echipa de handbal feminin CSM București va fi primită luni la Palatul Cotroceni, unde va participa la recepția organizată de Ziua Europei. "Echipa de handbal CSM București va fi primită în această după-amiază la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis le-a invitat pe handbalistele care au câștigat Liga Campionilor la recepția de Ziua Europei", au precizat, luni, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis a transmis duminică seara felicitări atât echipei de handbal feminin CSM București, cât și tenismenilor Simona Halep și Horia Tecău care au obținut titlurile de la Madrid.

"Weekendul acesta, România a obținut trei mari performanțe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM București care, încă de la prima participare, au câștigat în această seară Liga Campionilor. O felicit și pe Simona Halep, care a obținut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câștigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, și lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câștigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu