Echipa de handbal CSM București, invitată la Cotroceni

Echipa de handbal CSM București, invitată la Cotroceni

Echipa de handbal feminin CSM București va fi primită luni la Palatul Cotroceni, unde va participa la recepția organizată de Ziua Europei. "Echipa de handbal CSM București va fi primită în această după-amiază la Palatul Cotroceni. Președintele Klaus Iohannis le-a invitat pe handbalistele care au câștigat Liga Campionilor la recepția de Ziua Europei", au precizat, luni, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis a transmis duminică seara felicitări atât echipei de handbal feminin CSM București, cât și tenismenilor Simona Halep și Horia Tecău care au obținut titlurile de la Madrid.

"Weekendul acesta, România a obținut trei mari performanțe sportive. Felicitări handbalistelor de la CSM București care, încă de la prima participare, au câștigat în această seară Liga Campionilor. O felicit și pe Simona Halep, care a obținut ieri al 12-lea trofeu din carieră, după câștigarea turneului de la Madrid. Felicitări, totodată, și lui Horia Tecău care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a câștigat titlul la dublu. Mult succes în continuare!", a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 De citit!

4 Așa o fi?

5 Scandal sexual în handbalul românesc