Echipa lui Boloni a învins-o cu 1-0 pe cea a lui Rednic în campionatul Belgiei

Echipa lui Boloni a învins-o cu 1-0 pe cea a lui Rednic în campionatul Belgiei

Echipa Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins-o acasă cu 1-0 pe Excel Mouscron, pregătită de un alt român, Mircea Rednic, meciul având loc sâmbătă în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Sursa foto: royalantwerpfc.be

Golul a fost marcat de Faris Haroun în minutul 71, după un corner. Oaspeții au fost aproape de egalare în minutul 75, când lovitura liberă a lui Omar Govea a lovit transversala. Formația lui Rednic mai avusese o bară în minutul 41, prin Taiwo Awoniyi.

Internaționalul român Dorin Rotariu a jucat pentru Mouscron până în minutul 80.

După acest rezultat, Antwerp are 28 de puncte și se află pe locul 4, remarcabil pentru o nou-promovată. Echipa lui Boloni va coborî un loc sau două dacă în această etapă Gent o va învinge pe Kortrijk, iar Sint-Truidense va trece de Zulte Waregem.

Mouscron, fără victorie din luna septembrie, este pe poziția a 10-a, cu 20 de puncte.

Rednic, care se confruntă de mai multe săptămâni cu o avalanșă de accidentări, i-a pierdut înaintea acestui meci pe Jeremy Huyghebaert și Jonathan Bolingi. Printre fotbaliștii indisponibili de mai mult timp este mijlocașul croat Antun Palic, fost la Dinamo București.

"La Mouscron e o lipsă de experiență la toate nivelurile", a spus tehnicianul român înaintea partidei din weekend. "Va trebui din nou să inovez", a adăugat Rednic, citat de site-ul walfoot.be.

Vineri, în primul meci al etapei, mijlocașul român Răzvan Marin a înscris pentru Standard Liege, învinsă în deplasare cu 3-1 de Waasland-Beveren.

Sâmbătă s-au mai încheiat două meciuri: Oostende — Mechelen, încheiat 0-1, și Genk — Eupen, care s-a terminat 1-1.

În clasament conduce FC Bruges, 41 de puncte (17 j), urmată de Sporting Charleroi, 35 p (17 j), Anderlecht, 34 p (17 j).

AGERPRES (editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…