Echipa lui Trump dezminte relatarea în care un fost model îl acuză pe acesta de agresiune sexuală

Echipa lui Trump dezminte relatarea în care un fost model îl acuză pe acesta de agresiune sexuală

Echipa de campanie a preşedintelui american Donald Trump a dezminţit relatarea difuzată joi de ziarul The Guardian în care un fost model îl acuză pe Trump de o agresiune sexuală care s-ar fi petrecut în 1997, relatează Reuters.

"Alegaţiile sunt totalmente false. Vom lua în considerare toate mijloacele legale disponibile pentru a trage la răspundere ziarul The Guardian pentru publicarea răutăcioasă a acestui articol nedocumentat", a asigurat tot joi Jenna Ellis, consilier juridic al echipei lui Trump.

Fostul model Amy Dorris a povestit pentru cotidianul britanic cum miliardarul republican ar fi sărutat-o şi ar fi atins-o fără consimţământ, în timpul turneului de tenis US Open din acel an. Conform cotidianului, avocaţii preşedintelui au negat ferm aceste acuzaţii, apărute cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie din SUA.

Donald Trump a fost acuzat de agresiune sexuală sau de hărţuire de peste zece femei. Preşedintele american a negat aceste acuzaţii.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...