Echipa României a pregătit un protest la meciul cu Germania, dar a renunțat după ce a aflat pedepsele pe care le puteau primi jucătoarele

Echipa României a pregătit un protest la meciul cu Germania, dar a renunțat după ce a aflat pedepsele pe care le puteau primi jucătoarele

Jucătoarele din echipa națională de handbal feminin a României au pregătit un protest pentru partida disputată împotriva Germaniei. Ele au renunțat la protestul pe care voiau să îl facă pe teren după ce au aflat ce pedeapsă ar fi primit.

Cristina Neagu FOTO Mediafax

Marți seară, echipa națională a României a pierdut cel mai important meci de la Europeanul de Handbal Feminin disputat împotriva naționalei din Muntenegru. Cristina Neagru și coechipierele sale au acuzat arbitrii că au greșit de mai multe ori în vafoarea adversarelor.

Deoarece au pierdut șansa de a juca în semifinale, conducerea FRH și jucătoarele au vrut să protesteze la începutul partidei cu Germania, față de modul în care arbitrii au tratat finalul de partidă cu Muntenegru.

Jucătoarele voiau să comită intenționat un dublu dribling pentru a vedea care este decizia arbitrilor și să protesteze sau nu, în funcție de ce ar fi decis aceștia. Un alt mod în care jucătoarele românce voiau să protesteze era prin afișarea pe tricouri a mesajului "Respect our work". În cele din urmă, suporterii au purtat tricourile cu acest mesaj, potrivit GSP .

La finalul partidei, Cristina Negu a spus de ce au renunțat româncele la protestul de pe teren. Ele ar fi riscat o amendă și suspendarea din competiții pe o perioadă de un an.

"A fost în calcul să ieșim cu ele pe teren, însă cei conducere au spus că mai presus de amendă putem primi suspendare. Nu știu, echipa să nu mai joace un an sau ceva de genul, pentru că noi ne-am dorit foarte mult să ieșim cu acele tricouri.Să ne respecte munca, pentru că dacă e ceva ce nu suport în viața mea și în cariera mea e când decide altcineva pe munca mea și pe munca noastră.", a declarat Cristina Neagu.

După meci, Crina Pintea a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea și coechipierele sale purtând la vestiare tricourile pe care voiau să le afișeze în timpul partidei cu Germania.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”