Echipele cu care vor juca Rapid și CSM București în sferturile și optimile Ligii Campionilor

Echipele cu care vor juca Rapid și CSM București în sferturile și optimile Ligii Campionilor

CSM București și Rapid și-au aflat adversarele din următoarele faze ale Ligii Campionilor, în urma rezultatelor din meciurile disputate duminică, 12 februarie.

Rapid și CSM București și-au aflat adversarele din faza următoare din Liga Campionilor SportPictures

Locul 2 în grupa A, CSM București merge direct în sferturile competiției, acolo unde va înfrunta câștigătoarea „dublei” Esbjerg - Brest.

Rapid , a patra în grupa B, va juca într-un play-off pentru sferturi cu Krim Ljubljana, locul 5 în grupa A. Turul va avea loc în deplasare (18-19 martie), iar returul acasă (25-26 martie). Dacă va trece de Krim, Rapid va da peste Vipers Kristiansand în sferturi.

CSM și Rapid se pot întâlni doar în Final Four-ul de la Budapesta, care se va disputa pe 3 și 4 iunie, conform Gazetei Sporturilor.

Adversara Rapidului din play-off, Krim, este campioana ultimelor 6 sezoane din Slovenia. În sezonul trecut al Ligii a ajuns în sferturile competiției, unde a fost eliminată de Vipers, 25-32 în tur, 24-33 în retur. Vedeta echipei este Jovanka Radicevic, cea mai bună extremă dreapta din lume, golgeterul all-time al Ligii Campionilor, cu un titlu în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi și două în Cupa Cupelor.

Dacă va trece de Krim, pe Rapid o așteaptă în sferturi Vipers Kristiansand, câștigătoarea grupei A, din care a făcut parte și CSM București, astfel că misiunea rapidistelor ar fi extrem de dificilă. Vipers a câștigat Liga Campionilor în ultimele două sezoane și titlul în Norvegia în ultimii 5 ani.

CSM București are șanse mari să întâlnească Esbjerg

CSM București s-ar putea reîntâlni cu Esbjerg.

CSM București, vicecampioana României, are de trecut de un singur hop pentru a ajunge în Final Four-ul Ligii. „Tigroaicele” vor înfrunta una dintre Esbjerg (locul 3 în grupa B) sau Brest (locul 6 în grupa A), Esbjerg fiind marea favorită a „dublei”.

Anul trecut, CSM București n-a avut succes în fața danezelor. Echipa din București a fost eliminată de Esbjerg în sferturi, 25-26 și 27-27. Ulterior, danezele au încheiat competiția pe locul 4.

Vedeta echipei este norvegianca Nora Mork, cel mai bun inter dreapta din lume, golgeter la EURO 2022 și de 6 ori câștigătoare a Ligii Campionilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”