Ecuador - Senegal. Africanii se califică în optimile de finală de la CM din Qatar

Ecuador - Senegal. Africanii se califică în optimile de finală de la CM din Qatar

Selecţionata Senegalului s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Ecuadorului cu scorul de 2-1, în ultimul lor meci din Grupa A.

Ecuador - Senegal. FOTO FIFA World Cup

Echipa Senegalului a deschis scorul în finalul primei reprize, prin vedeta Sarr, care a marcat din penalty, însă ecuadorienii au răspuns în repriza secundă prin Caicedo, care a egalat în minutul 67.

Rezultatul de egalitate s-a menținut pe tabelă doar 3 minute, africanii marcând prin Koulibaly golul victoriei și care i-a dus în optimile de finală ale competiției.

În celălalt meci al grupei, desfășurat la aceeași oră, Olanda a obținut fără emoții calificarea, datorită victoriei din ultima rundă în fața selecționatei țării gazdă, Qatar, scor 2-0.

În optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar , Senegal va întâlni câștigătoarea grupei, formație care se va decide astăzi, dintre Anglia, Iran și SUA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu